Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: Liedje(onderste balk) Laad Traag Of Niet

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

wanneer ik men liedjes in men V-DJ disc schuif dan komt er in de balk de voortgang en daar onder de beat sensor ofzoits,nu die onderste balk gaat goed als je alleen met V-DJ bezig bent maar vanaf dat je iets anders aanclickt gaat dit ontzettend traag of gwn niet vooruit dit is extreem irriterent en storend.

ook als ik de liedjes analyze op voorant en schuif ze er in moet hy toch trug herladen en is het zelfde probleem aan degang.
 

Posted Sun 05 Aug 07 @ 11:23 pm
Controleer even in het config menu op het video tabblad of video uitgeschakeld staat. Als video aanstaat, zal vdj nummers langzamer laden, om schokkerige video te voorkomen.

Het kan ook zijn dat je pc gewoon teweinig intern geheugen heeft. Als je al zegt dat je andere dingen doet op je pc (wordt ten zeerste afgeraden) kan het zo maar zijn dat alles erg traag wordt. Zodra je dan namelijk een nummer gaat inladen zal hij andere zaken uit het geheugen zwappen naar je harde schijf. Als je pc gaat zwappen heb je nog maar 10% van de performance over van je pc als zonder zwappen.
Hoeveel geheugen heb je en wat zijn de overige specs van je machine?
Ewout
 

Posted Mon 06 Aug 07 @ 8:00 pm


(Old topics and forums are automatically closed)