Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: επιλογη κονσολας
κα΄ξσπερα στην ομαδα
για φιλο που ειναι αναμεσα σε αυτες τις δυο κονσολες αν εχει καποιος δουλεψει καμια η εχει αποψη ας πει μια γνωμη
ευχαριστω

Denon DJ SC Live 4

Rane Four

Posted 3 days ago @ 8:25 pm
Έχω γράψει μερικές φορές εγώ για την Four. Αν κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση θα βρεις τα σχετικά νήματα.
Ο μόνος λόγος που προσωπικά δεν δουλεύω μόνιμα με την Four είναι οτι επειδή χρησιμοποιώ IEM δεν με βολεύει που το headphone mix είναι στο μπροστινό πάνελ και όχι πάνω.
Αλλά αυτό αφορά αποκλειστικά την δική μου ειδική περίπτωση

ευχαριστω γιωργο

Εγώ πάλι από την πλευρά μου θεωρώ την Rane Four μία κατηγορία πιο πάνω από την Denon SC Live 4.
Μπορεί να ανήκουν θεωρητικά στην ίδια κατηγορία 4-κάναλων controllers, αλλά για μένα δεν υπάρχει σύγκριση.
Μικρές λεπτομέρειες μπορεί να υπάρχουν - σαν κι αυτή που ανέφερε ο Γιώργος - αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη και έχει να κάνει και με το στυλ και τις συνήθειες του καθενός.

Να πώ μόνο αυτό - και νομίζω είναι σημαντικό - το γεγονός ότι η SC Live 4 έχει ενσωματωμένα ηχεία, αυτό και μόνο είναι κάτι που δεν θα με έπειθε να την αγοράσω ;)

Το μόνο θετικό που βρίσκω στην Denon είναι το γεγονός ότι τρέχει και σαν standalone με το Engine OS. Άρα το ερώτημα είναι, το χρειάζομαι ? Και τι προτεραιότητα και σημασία δίνω σε αυτό το "plan B" ?
Θεωρώ ότι όποιος αγοράζει τέτοιες κονσόλες (με Engine DJ OS) , ότι το Plan B είναι το VirtualDJ/Serato σε αυτή την περίπτωση και όχι το ανάποδο.

νομιζω οτι και η inmusic εχει σαν "υποδυεστερη" την live... αλλωστε η πιο "καλη " σειρα ηταν η prime...
επειδη εχω πιασει (οχι παιξει) και τις δυο, η rane ποιοτικα ειναι 2 κλασεις πανω... αλλα οπως ειπε και ο Μπαμπης πιο πανω αν θες να " την δεις αυτονομος" τοτε ειναι μονοδρομος η denon...αν και για να σαι τελειως ετοιμος για την στραβη και να γυρισεις realtime σε engine , η μοναδικη κονσολα που το υποστηριζει ειναι η system one... οποτε ξαναγυρναμε στο προηγουμενο σε ενδιαφερει η αυτονομια?? και αν ναι υπο ποιες προυποθεσεις?