Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: αγορά κονσόλας.
Όταν ξανακίνησα να παίζω σε club μετα από πάρα πολλά χρόνια έπρεπε να αγοράσω ένα καλό head phone, ήθελα να αγοράσω ένα pioneer. Αλλά μετα είπα ρε κάνει για το club η είναι παπαριες της pioneer. Ρωτησα 2-3 φιλους djs η δυο από τους 3 μου συστήσανε το Sennheiser. Άγνωστη μάρκα για εμένα, τελικά το αγορά εκπληκτικό.
Έκανα μια εισαγωγή, θέλω την επαγγελματική σας γνώμη και γνώση για να αγοράσω ένα τετρακαναλο κοντρόλ, τι θα συστήνατε, η FXL10 αξίζει, έχει κάτι άλλο ισάξιο ποιο φτηνό.
Θα εκτιμούσα πολύ την επαγγελματική σας γνώμη.

Posted 4 hours ago
τα παντα ειναι σχετικα ... ειχα χρονια sony v700 που λατρευα, πλεον επασαν σε αρκετα κομματια και πηγα να δοκιμασω αρκετα σε μαγαζι, δοκιμασα και τα sennheiser και αιαιαι κλπ...τα pioneer h5 για το κεφαλι μου και τον τροπο που ακουμπαω στον ωμο ειναι παρα πολυ καλα...(σε σημειο που δε το πιστευα οτι με 100 ευρω παιρνεις τετοιο ακουστικο).
Τωρα για την κονσολα, εχω την ddj1000 , η flx10 ειναι η "αλλαγη" της ...δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την μορφη..(μεγεθος, layout, ποιοτητα κλπ) αν επισης σ αρεσουν και τα pressure jogs και τα προτιμας εναντι των capacitive... τι κονσολα ειχες πριν? με τι εχεις μαθει να δουλευεις δλδ..?

Φιλέ panosv αυτή που έχω στο club είναι η DDJ-SX, φαίνεται ότι είναι 15 ετιας.
Και μαλακίζετε, μπορεί να παίζει όλο το βράδι 5 ώρες κανένα πρόβλημα, μπορεί να κολλήσει να δουλεύουνε μερικά κουμπιά και να θέλει να την σβήσεις και να την ανάψεις ξανά για να έρθει στα καλά της.
Απαιτήσεις πολλές δεν έχω, το jog να είναι καλό και σταθερό, γιατί τα τραγούδια του 70 και 80 έχουνε λίγο ζόρι. Fx- flanger-phaser και ότι άλλο απασχολεί τους νεαρούς dj, δεν με ενδιαφερουν.

ddj1000 μεταχειρισμένη αξίζει?