Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: επαναφορά από mylist σε playlist
Μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορούμε να σώσουμε τις λίστες μας σε playlist και υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος που να ξέρει τι μπορεί να γίνει?
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 8:50 am
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που προτιμάς τις M3U playlists ?
Υπάρχουν τρόποι "παράκαμψης" αλλά ακόμα κι αν τους χρησιμοποιήσεις, κάποια στιγμή θα βρεθείς μπροστά στο ίδιο πρόβλημα καθώς σταδιακά οι m3u playlists που θεωρούνται παρωχημένες θα λαμβάνουν όλο και λιγότερη υποστήριξη από το πρόγραμμα
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 8:57 am
Έχω τρεις υπολογιστές (ένας backup) και μου είναι ποιο εύκολο να κάνω copy/paste τις λίστες απο τον έναν υπολογιστή στον άλλο. Μπορώ να κάνω copy μια pls και να την βάλω σε άλλο πρόγραμμα (itunes-winamp κ.α.)
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 9:22 am
Και οι νέες λίστες (My Lists) αποθηκεύονται μέσα σε ένα φάκελο ("MyLists") στον φάκελο του VirtualDJ.
Οπότε η αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ δύο υπολογιστών είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία.
 

Posted Tue 09 Apr 24 @ 12:12 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Έκανα τώρα την αναβάθμιση... βρήκα το m3u το προσθεσα και εμφάνισε της playlist... ως εδώ τέλεια, έτσι το θέλω και μάλιστα όταν κάνω διπλό κλικ ,φορτώνει άμεσος στο automix αλλά... πριν κάνω την αναβάθμιση είχα κάνει δύο νέες λίστες... όπου τώρα αυτές της δυο λίστες δεν την βλέπει καθόλου στο m3u... της φόρτωσα στο automix και έκανα ξανά αποθήκευση μήπως την εμφάνιση αλλά πάλι δεν την βγάζει... στο mylist εμφανίζονται κανονικά αλλά στο m3u οχι
 

Posted Sat 13 Apr 24 @ 2:15 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εμενα το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν φορτώνει με διπλό κλίκ της mylist στο automix κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο θέμα με το mylists... αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί?
 

Posted Sat 13 Apr 24 @ 2:20 pm