Forum: Dutch Forum

Welkom op het Nederlandstalig forum van VirtualDJ!

Maak gebruik van de zoekfunctie voor je een nieuw onderwerp start en gelieve je ook aan dat onderwerp te houden.
Topic: Aansluiting volume knoppen + fader van mengpaneel
Mengpaneel is goed aangesloten en de meeste knoppen werken allemaal naar behoren, enkel komen de volume knoppen van het mengpaneel en de crossfader knop niet overeen met wat er op het scherm te zien is. Deze gaan dus niet mee omhoog en omlaag met die vh mengpaneel of de fader van links naar rechts. Denk een slechte configuratie tussen programma en mengpaneel wat die k open betreft want door de boxen hoor je wel alles zoals je bestuurt op het mengpaneel. Op zich geen probleem als je live speelt, maar dus wel als je record natuurlijk want als je opneemt, volgt het programma de knoppen van op het scherm in virtual dj in plaats van de werkelijke sound via het mengpaneel. Waar zou ik dat kunnen configureren?

Posted Sun 02 Dec 18 @ 12:05 pm
stevoqxPRO InfinityMember since 2011
Belangrijk om te weten welk toestel je gebruikt. Het zal waarschijnlijk zoals je zegt aan de configuratie liggen. Daarvoor moet je in de settings gaan zoeken van Virtual DJ. Geef even op wat je gebruikt, dan krijg ja snel antwoord.

Posted Sun 02 Dec 18 @ 10:59 pm
Hallo bedankt voor je snelle antwoord. Het is de tibo urban 500w (is een combinatie mengpaneel - box).

Posted Mon 03 Dec 18 @ 2:38 pm
Bijkomende infov de controller is de midi18 van welljoint

Posted Mon 03 Dec 18 @ 3:02 pm
Je Home-versie van VDJ ondersteunt geen controller. Daarnaast worden de door jou genoemde apparaten niet fabrieksmatig door VDJ ondersteund.
Misschien dat je, als je de Infinity-versie aanschaft, via KeyLearn (Opties / Controller) wat knoppen kunt inleren. Met de Home-versie gaat dat helaas neit lukken.

Posted Thu 13 Dec 18 @ 1:35 pm