| Author | - Topic: precice na tastaturi - |
|---|---|
|
|
|
Jedno veoma prosto pitanje : Na koji nacin da podesim kill-ove na tastaturu? Recimo 4,5,6 da budu levi dek a 6,7,8 da budu desni dek. Pomozite mi pa da mogu da pocnem da mixam kao covek unapred hvala |
|
naravno brojevi 4,5,6 predstavljaju visoke,srednje i bas |
|
Cao moras da ides u VDJ na mappers , izaberes keyboard onda ides na koj broj ti reba i ubacis ovo u Action: deck 1 eq_kill_low deck 1 eq_kill_med deck 1 eq_kill_high a za deck 2 isto tako samo da pise deck 2 pozdrav |
|
ej hvala ti puno samo sto sam sinoc postavio topic ukapirao sam i sam ali do pola tj samo za jedan dek ali posle tvog objasnjenja sam ga podesio i sada radi kao sat :D Hvala jos jednom |
|
Samo moram da te ispravim radi sve kad uradim kako si objasnio osim komande za srednje tonove u pitanju je verovatno greska u kucanju da bi radili i srednji potrebno je napisati deck 1 eq_kill_mid greskom si napisao "med" a sada full-on gazenje hvala jos jednom |
|
jeste malo sam zeznuo, mid umesto med ;) vazno je da sve radi |
|
bas to, hvala jos jednom :) |
|
Postavicu link za download svoje licne mape za tastaturu ukoliko mi Moderatori dozvole jer sam u pravilima procitao da je zabranjeno postovanje linkova.Mapa ce biti od velike koristi DJ amaterima i onim DJ-evima koji koriste samo slusalice i externe zvucne kartice povezane sa laptopom ili desktopom. |
|
posalji mi link preko PM, da bi ja to pogledao, ako je sve uredu, snes da postavis link |
|
Problem je sto ja nigde ne mogu da nadjem opciju "private message". Ako moze pomoc oko pronalazenja opcije? Hvala |
|
smes da postavis !!! |
|
Hvala na odobrenju. |
|
Ovo je moja licna mapa koju sam kreirao za moj kucni DJ setup (VirtualDJ Home FREE+DJ headphone+External Sound card) koji mi sluzi za vezbanje i odlucio sam da je podelim.Znaci to je improvizovana mixeta na tastaturi koja je sasvim solidna za mixovanje i verujem da ce i Vama biti od znacaja.Ako ima nekih nejasnoca oko mape i njenog pokretanja pitajte.Svi predlozi za poboljsanje mape su dobrodosli. Link za download: http://oron.com/q4zdff4o7ofd Keyboard mapping.xml 5.3 Kb Download je besplatan,kliknete na link pa na opciju 'Regular Download' koja je na dnu stranice. Mapa: Q - deck 1 pitch + A - deck 1 pitch - Z - deck 1 sync W - ch. 1 high - E - ch. 1 high + S - ch. 1 mid - D - ch. 1 mid + X - ch. 1 low - C - ch. 1 low + R - ch. 1 vol + F - ch. 1 vol - V - cross left B - cross right T - ch. 2 vol + G - ch. 2 vol - Y - ch. 2 high - U - ch. 2 high + H - Ch. 2 mid - J - ch. 2 mid + N - ch. 2 low - M - ch. 2 low + O - deck 2 pitch + L - deck 2 pitch - . (tacka) - deck 2 sync Kopirajte 'Keyboard mapping' u folder C:\Documents and Settings\My Documents\VirtualDJ\Mappers Pokrenite VirtualDJ zatim otvorite 'config/Mappers/Mappers options/Rescan for new devices/OK' Uzivajte u mixovanju. |
|
http://youtu.be/rcdLNq3rSdg Ovo je link za video koji sam postavio na YouTube radi lakseg pokretanja mape. |
|