Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Pci Usb 2.0 καρτες και συμπεριφορά σε παλιο laptop

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Οσοι γνωριζουν εψαχνα λύση για τη συνδεση στο sony vaio για να εχω περισσότερες θύρες usb. Κατέληξα σε pci καρτα για λύση. Το θεμα ομως ηταν ενώ διαβαζε stickakia δεν διαβαζε τον WD passport μου γιατι ήθελε περισσότερο ρευμα. Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα και δευτερο καλωδιο ρευματος είτε για αυτοτροφοδοτούμενο Hub ουτε για τροφοδοτουμενο δισκο. Οποτε εκλεινα προς την αγορα ενώς Υ Usb καλωδιο για να δώσω περρισοτερο ρευμα στο δισκο.

Μετα απο πολλές δοκιμές κατέληξα οτι μπορεί να διαβασει τον controller vestax vci 100 ο οποιος δεν θελει τρελό ρεύμα . οποτε στις κανονικες μου θυρες εχω την καρτα (audio4dj) και τον wd passport και στο pci εχω τον controller και ενα στικακι . Με αυτον τον τροπο δουλευει. Περισσότερες δοκιμες θα κανω στο Σ/κ και θα σας πω αν παρουσιάσω πρόβλημα με αυτο το setup
 

Posted Mon 12 Jul 10 @ 4:57 pm
αυστηρα με τροφοδοσια....μου εχει τυχει σε κοντρολερε κατα την διαρκεια παιξιματος να μηνν φτανει το ρευμα της usb του λαπτοπ και να αρχιζει να κανει τρελα ο κοντρολερ να μην υπακουει και διαφορα αλλα ωραια..μολις πηρε χαμπακι με ρευμα εξωτερικο τελειωσαν αυτα τα προβληματα.
 

Posted Tue 13 Jul 10 @ 2:39 am
Υπενθυμίζω οτι παίζει ρόλο ΚΑΙ το ρεύμα, ΚΑΙ το Bandwidth...
 

Posted Tue 13 Jul 10 @ 7:48 am
Alitheia...ta mac pws thn palevoun...?? Tha ithela na kserw ti paizetai me ta usb sta mac..to skeftomai na psaxtw se mac...alla me provlhmatizei kyriws to oti oi usb thyres einai liges.
 

Posted Tue 13 Jul 10 @ 8:59 pm


(Old topics and forums are automatically closed)