Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Eκπομπή Video mixing, στην οποία χρησιμοποιείτε το Virtual Dj

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Εδώ και καιρό θέλω να σας ενημερώσω για μία πειραματική διαδικτυακή σειρά τηλεοπτικών εκπομπών που επιμελούμαι, αλλά διστάζω να το κάνω για να μην φανεί spam. Έτσι λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι αν θεωρήσετε αυτό το νήμα spam, διαγράψτε το άμεσα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η εκπομπή βρίσκεται στο www.mychannel.gr και την ενότητα "videomix". Direct link: http://www.mychannel.gr/default.asp?page=nyxta&cid=22

Συνδιάζει την μίξη χορευτικών βίντεοκλιπ με pop up πληροφορίες, και εύθυμη παρουσίαση. Έχουν προγραμματιστεί να μεταδοθούν συνολικά 20 εκπομπές, με θεματολογία που θα εξαντλεί την χορευτική μουσική της τελευταίας 35αετίας, σε θεματικές ενότητες.

Για την εκπομπή χρησιμοποιείτε η τελευταία έκδοση του VirtualDj, που έχει αναλάβει φυσικά την μίξη των βίντεοκλιπ. Το raw αποτέλεσμα που παράγει το Virtualdj, μεταφέρετε στο Final Cut Pro, οπου γίνονται τα υπόλοιπα inserts με τα σχόλια. Το μόνο άλλο "έξτρα", είναι η εισαγωγή και ο επίλογος της εκπομπής, που φυσικά γίνεται ξεχωριστά.

Ήθελα να σας αναφέρω την ύπαρξή της συγκεκριμένης εκπομπής, ως ένα ακόμα παράδειγμα του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Virtualdj και των δυνατοτήτων του στη πράξη! Οι μίξεις έγιναν σε πραγματικό χρόνο χωρίς κάποιο άλλο editing.
 

Posted Thu 24 Jun 10 @ 7:14 am
Δεν νομιζω οτι μπορεί να θεωρηθεί το μήνυμα σπαμ και επομενως δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για να διαγραφει. Αλλωστε εδω ειμαστε και για να προβάλουμε την δουλεια μας. Τελος τα videakia ειναι πολυ καλα μιξαρισμενα αλλα εξίσου καλές ειναι και οι χορευτικές σου ικανότητες. Απο μενα εχεις ενα 10 οπως θα ελεγε και ο φωκας :D
 

Posted Thu 24 Jun 10 @ 7:24 am
PANOSVPRO InfinityMember since 2007
poli endiaferon...
nomizw pws se exw dei se kapoia partyz.. eisai apo a8ina?
 

Posted Thu 24 Jun 10 @ 11:24 am


(Old topics and forums are automatically closed)