Login :       Password :       Remember me

Forum: Greek Forum - Topic: Rmx Console And Egkatastash Ellhnikwn.

Ότι θέλετε να ρωτήσετε για το Virtual Dj και όχι μόνο,είμαστε εδώ για να το απαντήσουμε. Παρακαλώ να διαβάζετε όλα τα topics πριν δημιουργήσετε καινούρια. Αν δεν σας ανοίγει το πρόγραμμα γράψτε το εδω: : contact , ...Κανόνες.., Greek faq & Info Base, edw...
VirtualDJ forums
Greek Forum
Rmx Console And...

Author - Topic: Rmx Console And Egkatastash Ellhnikwn. -

TrifonasNikos

Professional edition user
Posted Sat 07 Nov 09 @ 3:15 am
Hey Paidia!... eimai New In Virtual.. k den gnwrizw polla pragmata.. k 8a h8ela ligo help.. an 8a htan eukolo. . .
Exw thn Rmx console .. kai to Virtual Dj Pro!... arxika otan ta eixa egkatasthsh.. kai ta duo .. ola ok! eixa milhsei k me ena paidi apo edw.. kai me hlep.. alla phra Io! .. k den eixa krathsei antigrafa... now xrhsimopoiw pali ta idia.. se windows Vista. kai prospa8w kai me odhgies apo to forum na egkatasthsw ta ellhnika alla.. den 3erw ti den kanw kala.... epishs.. otan katevasa to Virtual pro apo thn selida m. sto vitual!.. htan diaforetiko sthn egkatastash me thn Rmx.. se anti8esh me paliotera.. ekei p prepei na epile3w thn karta hxou.. paliotera to ekana sta confi remote control... kai telos.. enw twra.. den m emfanizei remote control.... kapoia help plz..? an exete thn kalosunh..

TrifonasNikos

Posted Sat 07 Nov 09 @ 3:15 am
TrifonasNikos wrote :
Hey Paidia!... eimai New In Virtual.. k den gnwrizw polla pragmata.. k 8a h8ela ligo help.. an 8a htan eukolo. . .
Exw thn Rmx console .. kai to Virtual Dj Pro!... arxika otan ta eixa egkatasthsh.. kai ta duo .. ola ok! eixa milhsei k me ena paidi apo edw.. kai me hlep.. alla phra Io! .. k den eixa krathsei antigrafa... now xrhsimopoiw pali ta idia.. se windows Vista. kai prospa8w kai me odhgies apo to forum na egkatasthsw ta ellhnika alla.. den 3erw ti den kanw kala.... epishs.. otan katevasa to Virtual pro apo thn selida m. sto vitual!.. htan diaforetiko sthn egkatastash me thn Rmx.. se anti8esh me paliotera.. ekei p prepei na epile3w thn karta hxou.. paliotera to ekana sta confi remote control... kai telos.. enw twra.. den m emfanizei remote control.... kapoia help plz..? an exete thn kalosunh..

aledjo

Posted Sat 07 Nov 09 @ 7:13 am
katebase tous teleutaious drivers tis rmx
ftp://ftp.hercules.com/pub/webupdate/DJCSeries/2009_HDJS_3.exe

bale kai ti teleutaia ekdosi tou vdj kai tha eisai ok.

djdad

Atomix Productions
Premium Member
Posted Sat 07 Nov 09 @ 3:38 pm
H version 6 den eksasfalizei 100% to na blepoume ellinikous xaraktires. Mporei na blepoume swsta ta ellinika ston browser mporei omws ston players sta decks na min blepoume swsta, giati ekei xrisimopoioun non-unicode grammatoseires. An gia opoiodipote logo den blepete swsta ta ellinika prepei na allaksete tis grammatoseires sto skin pou xrisimopoioeite. Perissoteres plirofories edw.. http://www.virtualdj.com/forums/103004/Greek_Forum/Odigies_gia_na_allaksete_tis_grammatoseires_sta_skins_V5_x.html

Site map
(C)opyright Atomix Productions 2012

Software
Hardware
Membership
Goodies
VirtualDJ Pro Full
VirtualDJ Pro Basic
VirtualDJ Broadcaster
VirtualDJ Home FREE
VirtualDJ LE
Comparison