Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Προετοιμασία Προγράμματος στο Virtual Dj 6

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Στην περίπτωση που κάποιος dj θέλει να προετοιμάσει το πρόγραμμα που θα παίξει στον εργασιακό του χώρο, σε άλλη χρονική στιγμή, αντί να ψάχνει το επόμενο κομμάτι απο μια λίστα με κομμάτια (που τα έχει ήδη κατηγοριοποιήσει σε folders), με ποιον τρόπο θα το κάνει ?
Ρωτάω γιατί διαπίστωσα πως τα Virtual Folders δεν βολεύουν απο την άποψη οτι βάζουν τα κομμάτια σε σειρά (αλφαβητική, χρόνου, όμως ΟΧΙ με τη σειρά που μπήκαν απο τον dj) ενώ τα Playlists με το που αλλάξει το Virtual Folder χάνονται, και αν ακόμα πριν αλλάξουμε vfolder και σώσουμε το playlist, κάνοντας κλικ αργότερα πάνω στο saved playlist, χάνονται όλα τα τραγούδια που βλέπαμε πριν πατήσουμε πάνω στο συγκεκριμένο Playlist.

Συνοπτικά, με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να σώσει μια λίστα με κομμάτια απο τα virtual folders (και όχι μόνο τα virtual αλλά και τα κανονικά folders του σκληρού δίσκου) ωστε να έχει έτοιμες τις αλλαγές των κομματιών, όταν έρθει η στιγμή εκείνη?
 

Posted Wed 21 Oct 09 @ 11:54 am
Ta vazeis sto de3i tamplo pou einai h playlist me th seira pou 8es kai thn apo8ykeveis... meta epilegeis emfanish playlist apo tis ry8miseis, thn vriskeis aristera ston browser,thn epilegeis kai ayth vgainei aytomata sto tamplo ths playlist... perneis t kommati ena-ena apo ekei k paizeis... h automix an dn 8es n asxolh8eis esy(alla dn einai kalo t apotelesma)...
 

Posted Wed 21 Oct 09 @ 12:20 pm


(Old topics and forums are automatically closed)