Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: video-clip

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Γειά χαρά.
Χρησιμοποιώ το virtual dj σε ένα PC από τα πιο γρήγορα της ελληνικής αγοράς.
Γνωρίζω ότι ακούγεται "ψωνέ", αλλά στη δουλειά μου έχουμε αγοράσει ένα 8πύρηνο macintosh που όμως του έχω φορτώσει windows και πραγματικά δεν "κολλώνει" πουθενά.
Το μηχάνημα αυτό έχει επίσης μια πανάκριβη κάρτα broadcast για video out. Αναφέρομαι σε μια κάρτα της Blackmagic/decklink.

'Εχω κάποια βίντεο-κλιπ με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και όχι ιδιαίτερα "βαριά". Κανένα από αυτά δεν είναι κατεβασμένο από p2p πρόγραμμα και όλα είναι είτε ριπαρισμένα από DVD είτε από δισκογραφικές εταιρίες σε μορφή mpeg με bitrate κάπου 6.000.

Αυτό που έχω διαπιστώσει, είναι πως το Virtual DJ έχει συνέχει πρόβλημα στο interlace και δείχνει σαν να μην υποστηρίζει 25 frames το δευτερόλεπτο αλλά λιγότερα. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς, που ίσως να μην έχετε κάρτα με video out. Αν βάλετε να παίξει κάποιο βίντεο, θα δείτε πως κάποια frames τα πηδάει.

Αυτό το δοκίμασα σε 3 διαφορετικά μηχανήματα. Στης δουλειάς μου, στου σπιτιού μου και στο μαγαζί που παίζω. Και στα 3 μηχανήματα, κάνει ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή πηδάει frames και αν η εικόνα έχει κίνηση, εκεί φαίνεται!

Μήπως κάποιος από εσάς έχει δοκιμάσει κάτι που εμένα να μου διαφεύγει;

Ευχαριστώ πολύ.
 

Posted Tue 03 Mar 09 @ 6:11 pm
Stis rythmiseis toy video tsekare to hardware acceleration.
Mporei na veltiwthei alla meta apo 2-3 wres mporei na arxisei na sernetai kai na pagwnei h eikona mexri na kollhsei entelws.
Symvainei se mena kai se osoys kserw poy to exoyn kai gnhsio kiolas.
Exei provlhma me ta video, exw steilei email kai exw grapsei kai sta forums alla oydemia lysh!
 

Posted Tue 03 Mar 09 @ 6:26 pm
pedia ine foveri malakia..... den exeis to hardware acceleration clicked...k pathenis auto pou leo to pedi.. meta to CLICKARIs...k emfanizonde kati prasina xaza stin othoni me ta videos...kati prasines kathetes grammes...
 

Posted Thu 05 Mar 09 @ 5:55 pm
Το Hardware acceleration είναι το πρώτο πράγμα που δοκίμασα πριν από 2 χρόνια (όταν πρόσθεσαν τη λειτουργία με τα video-clip).
Φυσικά και είναι τικαρισμένο και δεν έχω πρόβλημα "κρεμάσματος" μετά από 2 ώρες.
'Εχει τύχει να παίξω σερί για 6 ώρες βίντεο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
 

Posted Thu 05 Mar 09 @ 11:42 pm


(Old topics and forums are automatically closed)