Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Δυο Controllers Reloop Beatmix 2 με το VIRTUALDJ PRO INFINITY

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα σας

Θέλω να ρωτήσω το εξής... Έχω δυο Controllers Reloop Beatmix 2 τα οποία στο ένα παίζω μουσική όταν δουλεύω και το άλλο Controllers το έχω δίπλα ετοιμοπόλεμο μην γίνει τίποτα και κολλήσει το ένα, να μπω και παίξω με το άλλο, εννοείται με διαφορετικά λαπτοπ το κάθε Controllers, και τις δουλεύω με serato. Αν αγοράσω το VIRTUALDJ PRO INFINITY θα παίζει και στα δυο Controllers ανεξάρτητα όπως το serato?

Ευχαριστω πολλή.
 

Posted Wed 27 Mar 19 @ 7:28 pm
Dj-RFTDPRO InfinityMember since 2018
ναι στην ουσία έχεις δυο άδειες και μπορείς να παίζεις με δυο pc ανεξάρτητα και ταυτόχρονα μέσω κονσόλας
 

Posted Wed 27 Mar 19 @ 7:45 pm
Δηλαδή κάνω εγκατάσταση VIRTUALDJ PRO και στα δυο λαπτοπ, μετά συνδέω τα Controllers και μετά μπαίνω και στα δυο πχ με το ίδιο username?
 

Posted Wed 27 Mar 19 @ 7:57 pm
Από την στιγμή που διαθέτεις άδεια Pro, μπορείς να την έχεις "ενεργοποιημένη" σε 2 laptop ταυτόχρονα. Από κει και πέρα, εάν την περάσεις σε 3ο, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα από το 1ο που την πέρασες. Άρα, σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είναι "ενεργοποιημένη" σε 2 laptop ταυτόχρονα...
 

Posted Wed 27 Mar 19 @ 8:54 pm
Ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.
 

Posted Thu 28 Mar 19 @ 2:38 am
Theios Giorgos wrote :
Από την στιγμή που διαθέτεις άδεια Pro, μπορείς να την έχεις "ενεργοποιημένη" σε 2 laptop ταυτόχρονα. Από κει και πέρα, εάν την περάσεις σε 3ο, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα από το 1ο που την πέρασες. Άρα, σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είναι "ενεργοποιημένη" σε 2 laptop ταυτόχρονα...


θειε τσεκαρε λιγο οταν εισαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ γιατι εγω που το εχω στης δουλειας κ στου σπιτιου όταν ειναι κ τα 2 στο ιντερνετ το ένα με πεταει
κ θελει login ξανα
 

Posted Fri 29 Mar 19 @ 9:33 am
Μπορούμε να το δούμε αν λειτουργεί με δυο λάπτοπ ταυτόχρονα η θέλει κάποια άλλη εκδώσει του virtualdj?
 

Posted Sat 30 Mar 19 @ 8:38 am
Copy-Paste, από παλιότερο νήμα...

PhantomDeejay wrote :
Το VirtualDJ μπορείς να το εγκαταστήσεις σε όσους υπολογιστές θέλεις. Όμως μόνο 2 υπολογιστές μπορούν να έχουν ταυτόχρονα ενεργοποιημένη την άδεια σου.
Η ενεργοποιήση / απενεργοποιήση της άδειας γίνεται μέσω Internet και είναι αυτόματη. Δηλαδή όταν ενεργοποιείς την άδεια σου σε ένα τρίτο υπολογιστή αυτή απενεργοποιείται από τον πρώτο. Στο VirtualDJ δεν υπάρχει περιορισμός πόσες φορές ενεργοποιείς / απενεργοποιείς την άδεια σου είτε γενικά, είτε στον ίδιο υπολογιστή. Έτσι λοιπόν αν έχεις 3 ή 4 υπολογιστές μπορείς σε καθένα από αυτούς να ενεργοποιείς την άδεια σου αρκεί να έχεις πρόσβαση στο internet. Ο μόνος περιορισμός είναι οτι μόνο 2 από τους 4 θα μπορούν να έχουν ενεργή την άδεια την ίδια στιγμή.
Έτσι λοιπόν αν έχεις 1 laptop και 1 δεύτερο για backup μπορείς να έχεις ενεργή την άδεια σ' αυτά τα δύο. Αν έχεις κι ένα τρίτο σταθερό υπολογιστή στο σπίτι μπορείς να ενεργοποιήσεις κι έκει την άδεια, αλλά αυτόματα θα απενεργοποιηθεί η άδεια στον πιο "παλιό" υπολογιστή (έστω στο backup laptop). Αν ανοίξεις το backup laptop μπορείς και πάλι να ενεργοποιήσεις την άδεια σου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η άδεια του VirtualDJ συνδέεται με το προφίλ που έχεις εδώ στο forum και για να την ενεργοποιήσεις στο πρόγραμμα απλά κάνεις ένα login με τον ίδιο τρόπο που κάνεις login και εδώ.

Για να αγοράσεις μια άδεια δεν απαιτείται κάποιος controller. Όμως (ανάλογα με το πως χρησιμοποιείς ή θες να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα) χωρίς controller μπορεί και να μην χρειάζεσαι μια άδεια καθώς το πρόγραμμα είναι δωρεάν για οικιακή χρήση χωρίς controller με όλες του τις λειτουργίες ενεργές.


 

Posted Sat 30 Mar 19 @ 9:12 am
ΟΚ Και πάλι ευχαριστώ με την απάντηση σας με κατατοπίσατε πλήρως.
 

Posted Sat 30 Mar 19 @ 7:44 pm
Κάτι ακόμα, όταν δεν θα υπάρχει internet διαθέσιμο εκεί που θα δουλεύω, το VIRTUALDJ θα δουλεύει κανονικά? θα κάνει login? θα είναι πλήρης λειτουργικό με τα controller?
 

Posted Sat 30 Mar 19 @ 7:54 pm
Η σύνδεση απαιτείται για τους κάτωθι λόγους:

1. Για να "μπεις" στο forum.
2. Για να "εισάγεις" την άδειά σου, όταν την αγοράσεις και να καταχωρηθεί στο profil σου.
3. Για να λαμβάνεις τα updates του VDj και να κατεβάζεις skins, plug-ins, κ.τ.λ.
4. Για να λαμβάνεις το default mapping του εκάστοτε controller που συνδέεις στο VDj.
5. Για να στέλνεις crash-report, εάν "καταρρεύσει" το VDj και επιθυμείς να σε βοηθήσει το Support Team για τον εντοπισμό του προβλήματος (εάν αυτό οφείλεται στο VDj).

Συνεπώς, την σύνδεση την χρειάζεσαι εκεί που δουλεύεις, ουσιαστικά και μόνο για τον λόγο #5, άρα δεν είναι "αναγκαία"...
 

Posted Sun 31 Mar 19 @ 3:16 pm


(Old topics and forums are automatically closed)