| Author | - Topic: Pitanje moderatore i za one koji znaju - |
|---|---|
|
|
|
Prije svega svima lijep pozdrav. Imam nekoliko pitanja vezan za software. S obzirom da moram kupiti neki software jer firma mora ima licencu, interesira me sljedeće 01 - koja je razlika između Pro i LE verzije 02 - postoji li tehnička podrška za SLO CRO BIH ili SRB 03 - kako sa papirima i licencom (štambilj, origanal račun ....) ako kupujem internetom. pozz |
|
Cao, Razlika izmedju Pro i LE : Le verziju dobijes sa nekim Controllerom naprimer od Hercules. Le verzija radi samo sa tim Controllerom. Pro verzija je maximum i sa njom mozes sve da radis i sve da skidas sa internetstranice ( Plugin itd.) Tehnicki: Tehnicki imas ovde kod nas u Forum na Cro,Srb,Bih,Slo Glavni tehnicki support ima samo na engleski. Racun: Racun i licenciju dobijes na svoje ime ili ime kupca. Pozdrav |
|
Hvala na odgovoru - (kupujem) |
|
Zdravo Hteo bih da postavim link koji je za download moje licne mape za tastaturu a sa namerom da pomognem DJ pocetnicima i onima koji koriste slusalice i zvucnu karticu povezanu sa laptopom ili desktopom pa me interesuje da li pravilo 'Zabranjeno je: Deljenje muzike i linkova' odnosi na sve vrste linkova? Pozdrav i unapred hvala. |
|
Exta988 wrote : Zdravo Hteo bih da postavim link koji je za download moje licne mape za tastaturu a sa namerom da pomognem DJ pocetnicima i onima koji koriste slusalice i zvucnu karticu povezanu sa laptopom ili desktopom pa me interesuje da li pravilo 'Zabranjeno je: Deljenje muzike i linkova' odnosi na sve vrste linkova? Pozdrav i unapred hvala. ne postavljaš link za download ti nego otiđi na http://www.virtualdj.com/addons/upload.html i tu staviš to što želiš zabranjeni su linkovi za neautorsku glazbu i ilegalan sadržaj |
|
Hvala masteru ali vec sam dobio dozvolu od moderatora da mogu da postavim link ali hvala ti jos jednom za ovo uploadovacu i tamo. |
|
pitao sam glavne teamer, i oni su to dozvolili |
|