Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: xdd rx3
καλησπέρα και χρόνια πολλά!
έχω μακ και τελευταίο update. σήμερα παίζω με xdj rx3 και δεν μου δουλευουν τα fx οταν τα γυρναω σε καναλι 1 και 2 δουλευουν μονο στο crossfader a και β. μπορουν να δουλεψουν μεσω του virtual? τα εφε μου τα γυριζει στο προγραμμα οταν αλλαζω απο echo se delay πχ. αλλα οταν παταω το μπλε κουμπι δεν τα ενεργοποιει. εχω κανει κατι λαθος? η μπορουν να παιξουν μονο μεσω hardware? ευχαριστω
 

Posted Sun 05 May 24 @ 3:29 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
 

Posted Mon 06 May 24 @ 8:23 pm
Τo midi χρησιμοποιώ. Παρ όλα αυτά δούλεψε sto crosfader ch a και ch b. Τα ch 1 και 2 τα βλέπει σαν 3 και 4. Δεν ξέρω το λόγο! Τις ρυθμίσεις τις έχω όπως δείχνουν οι εικόνες. Βέβαια η κυματομορφη συνεχίζει να μικραίνει να μεγαλώνει όταν κουνάς το search του browser. Πρέπει να πατήσεις το back για να μπεις στο browser ένα βήμα παραπάνω. Γενικά δε βόλεψε!
 

Posted Wed 08 May 24 @ 9:05 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ναι, το ίδιο συμβαίνει και στο Rekordbox. Χρησιμοποιούνται τα CF A/B για να μπορείς να αναθέσεις τα Effects στα Decks 3 και 4. Αλλωστε μη ξεχνας ότι στο Computer mode (VirtualDJ, Rekordbox), η RX3 δουλεύει μέχρι και 4 Decks , ενώ στο stand-alone μέχρι 2.

To BROWSE δεν στέλνει MIDI αν πρώτα δεν μπεις στο Browser mode, επομένως η συσκευτή εκτελεί το Wave zoom in/out απο μόνη της και δεν μπορεί να αλλάξει ( το ίδιο συμβάνει και στο stand-alone βεβαια, καθώς και σε όλες τις επαγγελματικές συσκεύες Pioneer)
 

Posted Wed 08 May 24 @ 1:48 pm
Ναι κατάλαβα είχα συνηθίσει στις ddj pioneer σειρές. Ευχαριστώ. Σαν hardware τι διάφορες έχεις; Ίσως έτσι είναι καλύτερη
 

Posted Wed 08 May 24 @ 2:31 pm