Sign In:     

Forum: Greek Forum

Topic: SEO - Προώθηση Ιστοσελίδων

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Ειναι ασχετο με το θεμα μας, αλλα θελω να το μοιραστω μαζι σας.
Το ειχα αναφερει και παλιοτερα οτι καποια στιγμη θα το ποσταρω με λεπτομεριες και ηρθε η στιγμη.

SEO τι ειναι seo?
για οποιον δε ξερει, γενικα ειναι η τεχνικη με την οποια ανεβαζεις μια ιστοσελιδα στα αποτελεσματα
του google με καποιες λεξεις κλειδια. Ετσι εχοντας καποιος μια ιστοσελιδα με πχ ρολογια, θελει να
βγαινει στη πρωτη σελιδα του google με την αναζητηση της λεξης αυτης.
Υπαρχει βεβαια και το adwords αλλα αυτο χρεωνει αναλογα τα κλικς που κανουν οι χρηστες, απο 0,20 - 0,80 / κλικ!

το ειχα ακουστα αλλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε. με εβαλε στη ενας φιλος που ασχολειται με web deisgn για να
ασχοληθω πιο σοβαρα με το θεμα και ετσι πριν περιπου 6 μηνες ξεκινησα εντακτικα να ψαχνομαι και να πειραματιζομαι.
ανελαβα μερικα sites και τα ανεβασα με επιτυχια στη πρωτη σελιδα αλλα ηταν σελιδες χαμηλου ανταγωνισμου.

ετσι λοιπον για να δοκιμασω τις δυναμεις μου, τα εβαλα με τους μεγαλους!
υπαρχουν εταιριες στην Ελλαδα που ασχολουνται αποκλειστικα με το θεμα αυτο.
αν ψαξετε στο google με τη φραση "προώθηση ιστοσελίδων", θα σας βγαλει
απειρες σελιδες που ασχολουνται επαγγελματικα με το θεμα.
ειναι δηλαδη μια φραση με δυνατο ανταγωνισμο και φυσικα οι ιδιοι προωθουν τον εαυτο τους....

περνω αποφαση να τους παω κοντρα για να δω αν τα καταφερω. φτιαχνω μια μικρη σελιδα
σε blogspot και ξεκιναω τη προωθηση. εψαχνα να βρω ονομα - domain και κατεληξα στο SEOτζής!
πιο Ελληνικο ονομα δε γινεται :) http://seotzis.blogspot.com (ακομα τη φτιαχνω)

υστερα απο 6 μηνες πειραματισμου καταφερα και εφτασα στη πρωτη σελιδα!
δηλαδη στο top 10 στα αποτελεσματα του google.

Προώθηση Ιστοσελίδων = 10
Προωθηση Ιστοσελιδων = 10
προωθηση ιστοσελίδων = 9
proothisi istoselidon =9
prowthisi istoselidon = 9
prowthisi istoselidwn = 9

δοκιμαστε να δειτε.....
οι ανταγωνιστες στανταρ θα εχουν παθει εγκεφαλικο

Posted Sat 28 Apr 12 @ 11:59 am
Με χαρα σας ανακοινωνω τα τελευταια αποτελεσματα της δουλειας μου

προώθηση ιστοσελίδων = 3
proothisi istoselidon = 3

το top 3 θεωρειτε το ultimate SEO που εχουν στοχο οσοι ασχολουνται με το θεμα και πλερωνουν οσο-οσο.

στη πρωτη σελιδα λοιπον με αυτες τις λεξεις βγαινουν σοβαρες εταιριες που ασχολουνται με ιστοσελιδες
και το μοναδικο τσουτσεκι που βγαινει ειμαι εγω :))))) και μαλιστα τοσο ψηλα....

ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος μιλαμε για περιπου στις 300 επαγγελματικες ιστοσελιδες που εχουν αυτο το αντικειμενο στην Ελλαδα
(θα βαλω λιστα και στη σελιδα μου με τις εταιριες) και μαλιστα ανταγωνισμος με προωθηση και οχι απλος ανταγωνισμος αφου ειναι
και το αντικειμενο που διαφημιζουν..... προωθηση στη προωθηση!

τηλεφωνα/emails ερχονται για συγχαρητηρια απο φιλους, γνωστους.... και δουλιτσες εμφανιστηκαν :)

aledjo wrote :
Με χαρα σας ανακοινωνω τα τελευταια αποτελεσματα της δουλειας μου

προώθηση ιστοσελίδων = 3
proothisi istoselidon = 3

το top 3 θεωρειτε το ultimate SEO που εχουν στοχο οσοι ασχολουνται με το θεμα και πλερωνουν οσο-οσο.

στη πρωτη σελιδα λοιπον με αυτες τις λεξεις βγαινουν σοβαρες εταιριες που ασχολουνται με ιστοσελιδες
και το μοναδικο τσουτσεκι που βγαινει ειμαι εγω :))))) και μαλιστα τοσο ψηλα....

ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος μιλαμε για περιπου στις 300 επαγγελματικες ιστοσελιδες που εχουν αυτο το αντικειμενο στην Ελλαδα
(θα βαλω λιστα και στη σελιδα μου με τις εταιριες) και μαλιστα ανταγωνισμος με προωθηση και οχι απλος ανταγωνισμος αφου ειναι
και το αντικειμενο που διαφημιζουν..... προωθηση στη προωθηση!

τηλεφωνα/emails ερχονται για συγχαρητηρια απο φιλους, γνωστους.... και δουλιτσες εμφανιστηκαν :)

Mpravo re aledjo.
Eftyxws kai mia nota aisiodoksias afto to kairo

euxaristo!
nai ontos einai mia nota aisiodoksias

ama anoiksei i douleia kai thes kanenan na se kanei kafedes pes

Ωραία δουλειά έχεις κάνει με το seo.

ευχαριστω!

ενημερωτικα μιας και ξανανοιξε το θεμα, η σελιδα μου εχει μεταφερθει σε δικο του domain seotzis.gr :)
και παραμενει στη πρωτη θεση εδω και 1 χρονο σταθερα....

απο το καλοκαιρι δουλευω σε μια εταιρεια ως seo expert και οσοι ασχολουνται με sites σιγουρα θα τη ξερουν :)))

btw. το θεμα ειναι εντελως ασχετο με το forum, αν ενοχλει τους διαχειριστες ας το κλειδωσουν

(Old topics and forums are automatically closed)