Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΦΥΣΗΜΑ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα παιδιά! Εχω φτάσει στα όρια μου κ είπα να ζητήσω την βοηθειά σας! Λοιπόν, παίζω μέσω vdj στο internet! Μόνο με την μητρική (realtek 7.1 σε desktop ) κ με τις σχετικές ρυθμίσεις στα eq είχα καλά αποτελέσματα! Είπα λοιπόν να αγοράσω την DJConsole Mk2 αφού 8α με διευκόλυνε κ στα μιξαρίσματα κ δεν θα παιδευόμουν κ θα είχα κ καλύτερο ήχο! Τώρα όμως είναι που αρχίζουν τα δύσκολα: Παρατήρησα ότι βάζοντας το usb κ το κόκκινο κ άσπρο βύσμα ώστε να δώσω τον ήχο στο Line In αν δεν παίζει κάποιο mp3 ακούγετε βόμβος κ φύσημα από τα ηχεία κ φεύγει μόνο όταν βγάλω το βύσμα που πάει στο Line In! Tα ρυθμιστικά στην Realtek output k record τα έχω τέρμα. Δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς χωρίς αποτέλεσμα! Ο βόμβος στα ηχεία κ το φύσημα όταν δεν παίζει mp3 φεύγει μόνο όταν δεν έχω συνδέσει τα καλώδια ήχου στην μητρική! Ασε που με ακούνε με φύσημα όταν χαμηλώνει ο ήχος! Υπάρχει κάποιος τρόπος να κοπεί αυτό? Η έδωσα 250 ευρώ μόνο για 2 ροδάκια Κ κ το software κ η κάρτα ήχου της μητρικής να είναι πολύ καλύτερη με 50 ευρώ?
Υπόψην παίζω με το πρόγραμμα που είχε στο cd αφού το αναβάθμισα, όπως επίσης κ την κονσόλα!

thanks για τον χρόνο σας!!!!!!!!

 

Posted Thu 30 Sep 10 @ 7:20 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ma giati dineis ton ixo me to line in sto PC ? Kateutheian sta ixeia sou. Ton ixo (master) gia to internet broadcasting tha to parei to software mono tou afou tin exeis syndedemeni me usb kai epilegmeni ws karta ixou.

 

Posted Thu 30 Sep 10 @ 10:52 am
Ευχαριστώ που απάντησες φίλε! Βασικά αυτό δεν γίνετε γιατί δεν παίζω σε στα8μό αλλά σε site με flash που παίρνει τον ήχο μόνο μέσω του sound records! Εκεί είναι το πρόβλημα! Ακόμα κ αν επιλέξω την dj mk2 επειδή δεν υποστηρίζει soundrecordings, κ στο site την επιλέξω δεν ακούγετε τίποτα! Μόνο αν επιλέξω το Realtek mikrofone βγαίνει ο ηχος γι αυτό το δίνω μέσω line in! Αλλά δεν μπορώ να καταλαβω γιατι κάνει βόμβο κ φύσημα με το που συνδέω τον ήχο της κάρτας! Απομονώνετε αυτό? Η τι άλλο μπορώ να κάνω?
 

Posted Fri 01 Oct 10 @ 8:16 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Na kaneis upgrade stin pro ekdosi kai na apolauseis tin ver 7 pou erxetai ..soon. To thema recording, line in, mic klp, exei allaksei.
 

Posted Fri 01 Oct 10 @ 8:20 am


(Old topics and forums are automatically closed)