Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Μεταφορά αρχείων (αντε πάλι.... )
Η μουσική μου ήταν σε έναν εξωτερικό 4TB χωρισμένο σε 4 partitions, μη ρωτάτε γιατί, παλιές αμαρτίες ...

Μετέφερα μέσα από το VDJ όλους τους φακέλους από τα roots των 4αρων δίσκων (partitions) στο root ενός καινούργιου δίσκου. Μετά τη μεταφορά όλα δείχνουν οκ, λίστες, ιστορικό κτλ. Και είναι και λογικό γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που άλλαξε στις διαδρομές των αρχείων είναι το γραμμα του δίσκου που το VDJ δεν το κοιτάει.

Τώρα θέλω να μετακινήσω φακέλους και αρχεία για να κάνω συμπτύξεις. Εννοείτε μέσα από το πρόγραμμα. Η βάση θα ενημερωθεί και αν θυμάμαι καλά θα ενημερωθεί και το ιστορικό, σωστά;

Με τις λίστες τι θα γίνει; θα ενημερωθούν;

Και κάτι ακόμα, αν ξετικάρω το desableHotPlug θα παίρνω μαζί μου όλες μου τις λίστες μαζί με τον νέο δίσκο σωστά; Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη ρύθμιση σε όλες τις λίστες με μια κίνηση ή πρέπει να το κάνω σε κάθε λίστα ξεχωριστά;
 

Posted Wed 15 May 24 @ 4:54 pm
1) Ναι, αν τις αλλαγές τις κάνεις μέσα από το πρόγραμμα θα ενημερωθούν και οι λίστες

2) Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακριβώς τι κάνει το hotplug.
Αν φτιάξεις μια λίστα (μέσα στο φάκελο "Οι λίστες μου") αυτή η λίστα σαν αρχείο αποθηκεύεται κατ' αρχήν στον κεντρικό φάκελο του VirtualDJ (αυτόν που παλιά ήταν στα documents)
Με το hotplug ενεργοποιημένο, αν η λίστα έχει κομμάτια από 2-3 δίσκους, τότε σε κάθε δίσκο θα δημιουργηθεί ένα "αντίγραφο" της λίστας που όμως θα περιέχει ΜΟΝΟ τα αρχεία του συγκεκριμένου δίσκου.
Με το hotplug απενεργοποιημένο, τότε η λίστα θα αποθηκευτεί ΜΟΝΟ στον κεντρικό φάκελο του VirtualDJ και θα έχει μέσα πληροφορίες από όλους τους δίσκους.

Εφόσον εσύ ΘΑ δουλεύεις με ένα μόνο δίσκο, το hotplug δεν σε επιρρεάζει άμεσα.
Αυτό όμως που δεν "κάνει" το hotplug είναι να κουβαλάει τις λίστες μαζί με τον δίσκο.
Το κάνει "εν μέρη" και οφείλεις να το γνωρίζζεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Μαζικά δεν γίνεται να το αλλάξεις, αλλά μπορείς να το κάνεις εξωτερικά με ένα πρόγραμμα όπως το Notepad++ αφού στην ουσία οι λίστες είναι αρχεία XML με διαφορετικό προέκταμα.
 

Posted Wed 15 May 24 @ 5:52 pm
PhantomDeejay wrote :


Εφόσον εσύ ΘΑ δουλεύεις με ένα μόνο δίσκο, το hotplug δεν σε επιρρεάζει άμεσα.
Αυτό όμως που δεν "κάνει" το hotplug είναι να κουβαλάει τις λίστες μαζί με τον δίσκο.
Το κάνει "εν μέρη" και οφείλεις να το γνωρίζζεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.



... δηλαδή μου λες με άλλα λόγια ότι τα αρχεία που βλέπω στον εξωτερικό δίσκο μέσα στο VirtualDJ\MyLists είναι μόνο για να πουν στο πρόγραμμα ποια από τα κομμάτια μιας λίστας (που βρίσκετε στον κεντρικό φάκελο του VirtualDJ με ενεργοποιημένο το hotplug) θα εμφανίσει;
... και ότι αυτές οι λίστες που βρίσκονται στον εξωτερικό δίσκο μέσα στο VirtualDJ\MyLists δεν θα εμφανιστούν αυτόματα στο myLists μέσα στο πρόγραμμα όταν εγώ κουμπώσω τον σκληρό μου σε ένα άλλο PC ;
 

Posted Wed 15 May 24 @ 7:25 pm
Όχι, δεν λέω αυτό.
Αν αυτό κατάλαβες, ξαναδιάβασε τι έγραψα.
Λέω οτι το να ξετσεκάρεις το "Disable Hotplug" δεν σου εξασφαλίζει οτι μια λίστα θα "ταξιδέψει" με τον δίσκο, και οφείλεις να το γνωρίζεις.

 

Posted Fri 17 May 24 @ 12:33 am