Εκανα το τελευταιο update και καθε φορα που κανω κεφαλαια τα γραμματα ή αλλαζω γλωσσα μου βγαζει ενα μπλε συμβολο που μου δειχνει την ενεργεια μου ουσιαστικα.Ξερει κανεις πως το απενεργοποιουμε;
Posted Tue 17 Jun 25 @ 10:29 pm
λογικα χρησιμοποιεις μακ και μετα τα τελευταια updates εμφανιστηκε και σε μενα, δεν φταιει το vdj
Posted Wed 18 Jun 25 @ 7:45 am
Μα μονο στο βιρτουαλ μου το κανει αυτο δεν μου το κανει σε αλλα προγραμματα με το μακ.Και δεν εκανα καποια αναβαθμιση στο μακ μονο update το βιρτουαλ
Posted Wed 18 Jun 25 @ 1:30 pm
Εκανα downgrade στην 8553 και δεν μου το εμφανιζει πια
Posted Wed 18 Jun 25 @ 1:31 pm
Το ίδιο έχω και εγώ μου βγάζει ένα πορτοκαλί κύκλο με ένα κεφάλαιο Α όταν κάνω από ελληνικά σε αγγλικά και όταν πατάω κεφάλαια μου βγάζει ένα κύκλο με ένα άσπρο βελάκι... δεν έχω κάνει ακόμα το update ελπίζω να διορθωθεί μόλις το κάνω!
Posted 7 days ago @ 1:51 am
Έκανα το update διορθώθηκε κάπως δεν μένει κολλημένο όπως πριν αλλά πάλι όταν πατάω από ελληνικά σε αγγλικά και ανάποδα και όταν πατάω κεφάλαια... εμφανίζει πορτοκαλί σύμβολα ... πριν έμεναν κολλημένα τώρα εμφανίζονται και εμφανίζονται... αυτό όμως δε το είχα από την αρχή που πήρα τον υπολογιστή... mac pro m2 είναι αν βοηθάει σε κάτι
Posted 4 days ago @ 3:58 pm