Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με cdj-400 και asio drivers

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπερα στο forum.
Εχω το εξης προβλημα:Υπολογιστης hp i5 με 8 gb μνημη και ssd 500gb samsung,windows 7 prof γνησια,ανοιγωντας το virtual μου βλεπει μονο το ενα cdj 400 καποιες φορες μου βγαζει σφαλμα οτι δεν βρισκει τον asio driver.Δηλαδη το ενα cd exei κανονικα εξοδο ηχου και το αλλο βγαζει ηχο μονο μεσω του πρωτου παρολο που ολες τις λειτουργιες τις κανει κανονικα.Στις ρυθμισεις βλεπει μονο cdj 400 l+r και αν ανοιγοκλεισω αρκετες φορεσ το virtual και τα cdj τοτε θα βγαλει cdj 400 1 l+r και cdj400 2 l+r και θα λειτουργησουν κανονικα αν και μπορει να χρειαστει να αλλαξω το deck1 με deck 2 για να αντιστοιχουν και σωστα στο panel.Μολις κλεισω το virtual τα ξανα χανει,καποια ιδεα τι μπορει να συμβαινει???
Ευχαριστω
 

Posted Tue 03 Jul 18 @ 4:36 pm
99 φορές στις 100, τα windows δεσμεύουν την κάρτα του ενός CDJ χρησιμοποιώντας την σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής.
Οπότε, αφού συνδέσεις τα CDJ και πριν ανοίξεις το VirtualDJ κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου κάτω αριστερά στην οθόνη σου (δίπλα από το ρολόι) και επέλεξε "Συσκευές αναπαραγωγής". Σιγουρέψου οτι κανένα από τα 2 CDJ δεν έχει ένα πράσινο τσεκ πάνω του, και μετά άνοιξε το πρόγραμμα.

Υ.Γ.: Αν κάποιο CDJ έχει πράσινο τσεκ τότε κάνε δεξί κλικ πάνω στην on board κάρτα ήχου του υπολογιστή σου και επέλεξε "Χρήση ως προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής"
 

Posted Wed 04 Jul 18 @ 5:30 am
Ευχαριστω πολυ,θα το τσεκαρω
 

Posted Wed 04 Jul 18 @ 5:48 am


(Old topics and forums are automatically closed)