| Author |
- Topic: SLO uporabniki VirtualDJ-a - forum v Slovenscini!! - |
|
Posted Sat 28 Jul 07 @ 9:55 am
Tako je, dobili smo forum v SLOVENSKEM jeziku! :)
Torej ce je kakrsnokoli uprasanje glede VirtualDJ-a, kar na plano z njim!
Lep pozdrav vsem
xeon - moderator slo foruma |
|
Posted Thu 18 Sep 08 @ 6:17 am
;) ja jaz bi vprasal za skine kak si lahko dol povlečem??? tega glih ne razumem :
Licenses If you bought a VirtualDJ-based product (like VirtualDJ Pro, VirtualDJ HomeEdition, Numark CUE, Numark VirtualVinyl, Hercules DJConsole, AtomixMP3, etc...), enter in the box below the serial number that came with your product (looking like XXX-XXX-XXXX).
You will then be able to download the latest versions from your download center, and open new areas in the community if your product entitles you to a level boost.
pa bi vprašal če mi lahko kako pomagaš?? lp ;) |
|
Posted Thu 18 Sep 08 @ 6:39 am
Zdravo, dobil sem tvoj mail, ti bom pa kar sem odpisal.
V tvojem profilu (gumb zgoraj Modify my profile) vpises serijsko st. ki si jo dobil ko si kupil VirtualDJ recimo. Potem ti je avtomatsko dovoljeno pobiranje raznih plugin-ov kot so efekti, skini ipd.
Torej v profilu vpisi serijsko in to je to.
Ce je se kako uprasanje pa kar vprasi ;)
lp |
|
Posted Fri 19 Sep 08 @ 9:31 am
;) ja npr kaj pa če ga nisem kupo???da sem ga dol potegno z neta???te pa ne morem skinov pa tega dol potegnit?? lp ;) |
|
Posted Fri 19 Sep 08 @ 11:22 am
Potem pa nimas kaj veliko iskat ne na forumu ne na strani. Ce ti je vsec, kupi. Zato je pa trial da se preizkusi ;) |
|
Posted Tue 23 Sep 08 @ 9:34 am
;) hah tak je to :P no hvala lepa vseeno ;) |
|
Posted Thu 02 Oct 08 @ 5:23 pm
Pozdravljeni!
Mogoče kdo ve kako delujera skupaj behringer bcd2000 in VDJ5? Predvsem me zanima kako je z nastavljanjem tega controllerja, ali je kaj zakomplicirano oz. ne?
Hvala! L.P. Nejc |
|
Posted Sat 04 Oct 08 @ 12:53 am
Lep pozdrav
No tle sm nov pa me zanima kaj moram nardit: Jaz zvlečm efect iz te strani in ga dam u mapo kjer jih mam shranjene vendar se mi tisiti efect ne pojav v programu?
LP. |
|