Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Βοήθεια Με Έξοδο Ήχου Ακουστικών Pioneer DDJ-BR σε Virtual DJ 2021

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα παιδιά. Έψαξα λίγο όσο μπόρεσα τα άρθρα σχετικά με το DDJ-BR και το Virtual DJ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αυτό που ψάχνω συγκεκριμένα. Αν δεν το βρήκα ενώ υπάρχει συγνώμη για το επιπλέον post.


Το θέμα που έχω είναι το εξής. Έχω το Virtual DJ και την Hercules DJ Inpulse 300 κονσολα. Με αυτά τα 2 λοιπόν μπορώ κανονικά να ορίσω ως έξοδο βασικού ήχου τα ηχεία του υπολογιστή μου Realtek σε κανάλι 1&2 και τα ακουστικά να βγάζουν ήχο από την κονσόλα της Hercules σε κανάλι 2&3 όπου και με αυτόν τον τρόπο μπορώ να μιξάρω κανονικά αφού λειτουργούν σωστά.


Και τα 2 τα χρησιμοποιώ ως WASAPI drivers διότι παρατήρησα πως είναι οι πιο Stable. Δηλαδή δεν κάνουν σε τυχαία χρονικά διαστήματα mismatch το beat grid και εκεί που συγχρονίζεις τα κομμάτια να χαλάνε στα καλά καθούμενα .


Πρόσφατα λοιπόν δανείστηκα από φίλο μου την κονσόλα Pioneer DDJ-BR η οποία υπιστηρίζεται κανονικά από το Virtual DJ, αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Να αναφέρω πως έχω κάνει κανονικά την εγκατάσταση της κονσόλας και των Driver της με τις οδηγίες στην επίσημη σελίδα του Virtual DJ όπου και αναγνωρίστηκε κανονικά από το Virtual DJ και λειτοργεί σε οτιδήποτε κίνηση κάνω από τα control της.


Το πρόβλημα τώρα είναι πως ενώ βάζω κανονικά τα ηχεία του υπολογιστή μου Realtek ως βασική έξοδο ήχου στο κανάλι 1 & 2 και την DDJ-BR στο κανάλι 3&4, δεν βγαίνει καθόλου ήχος από τα ακουστικά. Αυτό γίνεται μόνο αν βάλω τα ακουστικά σε κανάλι 1&2. Αλλά μετά αν βάλω τα ηχεία του υπολογιστή σε άλλο κανάλι δεν ακούγεται η βασική έξοδος ήχου.


Η μόνη λύση ήταν αφού δοκίμασα και στα 2 τους ASIO drivers ή στο ένα WASAPI και στο άλλο ASIO. Αλλά εκεί άρχισαν τα προβλήματα με το να κάνει το beat grid να ακούγεται όπως να 'ναι και με mismatch συνέχεια.


Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Posted Sun 28 Feb 21 @ 11:27 pm


(Old topics and forums are automatically closed)