Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: virtual dj

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Καλησπέρα σε όλους! Είχα μια κονσόλα εδώ και τόσα χρόνια και έκανα το χόμπι μου Στο σπίτι αλλά ήτανε με cd και είπα μετά από τόσα χρόνια Να την αναβαθμίσω και να πάω σε κάτι πιο σύγχρονο αλλά...!!! Αγόρασα την κονσόλα pioneer xdj-rr Και την επέλεξα την συγκεκριμένη γιατί παίζει και αυτόνομα με usb, αλλά δεν έχει καμία σχέση όταν συνδεθεί με κάποιο πρόγραμμα Στον υπολογιστή! Χρησιμοποίησα και τις δικές τις εφαρμογές και την συγκεκριμένη αλλά δεν κατάφερα κάτι γιατί εγώ είμαι άνθρωπος με πρόβλημα όρασης και δεν βλέπω Και χρησιμοποιώ τον υπολογιστή με screen reader-αναγνώστης οθόνης Και συγκεκριμένα με το πρόγραμμα nvda., Όπως σας είχα πει το συγκεκριμένο πρόγραμμα το είχα αγοράσει για λίγους μήνες Επειδή με ενθουσίασε με τις λειτουργίες του, Αλλά τελικά δεν κατάφερα να το χειριστώ μόνος μου Γιατί δεν διαβάζει τίποτα από ότι βρίσκεται στην οθόνη! Σε πολλούς θα φαίνονται πρωτάκουστα αυτά που λέω αλλά υπάρχουμε κι εμείς οι dj😀 Γι’ αυτό με όλο το θάρρος σας έγραψα εδώ το πρόβλημα μου όπως με Βοηθήσατε στα προηγούμενα Και σας ευχαριστώ, Κι έτσι Από εσάς που ξέρετε Και είστε μες τα πράγματα Να ενημερωθεί ο προγραμματιστής μήπως γίνει κάτι και γι’ αυτό! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!
 

Posted Thu 26 Nov 20 @ 4:16 pm
Η περίπτωσή σου είναι ενδιαφέρουσα και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την όποια προσπάθεια...

Δυστυχώς, όμως, μάλλον θα σε απογοητεύσω. Γιατί, από μία γρήγορη ματιά που έριξα στο nvda, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα φωνητικής απόδοσης κειμένων, δεν μπορεί να αναγνώσει το οτιδήποτε και κατ' επέκταση να το αποδώσει φωνητικά.

Μπορεί να το κάνει σε πλήθος ιστοσελίδων (και ιδίως εάν ο broswer που χρησιμοποιείς είναι ο Firefox), μπορεί να το κάνει σε κάποιες εφαρμογές της Microsoft (επειδή η Microsoft το έχει επιδιώξει), αλλά όχι σε όλων των ειδών τις εφαρμογές, ασχέτως εάν περιέχουν κείμενο ή όχι.

Όσον αφορά στο Virtual Dj, δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος για να σου απαντήσω. Αλλά από τις γνώσεις που έχω σε προγραμματισμό skin (κοινώς σε ότι φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή σου, όταν ανοίγεις - χρησιμοποιείς το πρόγραμμα), θεωρώ πως, εάν δεν είναι τεχνικά αδύνατο, θα απαιτηθεί ειδική διαμόρφωση του κώδικα, γεγονός το οποίο υποθέτω ότι δεν θα είναι θέμα προτεραιότητας - σκοπιμότητας για την Atomix.
 

Posted Thu 26 Nov 20 @ 5:51 pm
Ευχαριστώ πάρα πολύ... και που το κοιτάξατε και για την απάντηση! Αυτό είναι καθαρά θέμα του προγραμματιστή Και το φτιάχνει μία φορά αλλά που να φανταστεί οτι ήθελαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή να την χρησιμοποιήσουν και άνθρωποι σαν Εμένα! Έκανα λάθος που το έγραψα εδώ έπρεπε να μιλήσω απευθείας στον προγραμματιστή της εφαρμογής αλλά δεν πειράζει, Θα μάθω που μπορώ και πως να επικοινωνήσω μαζί του! Και έτσι για την ιστορία ο αναγνώστης οθόνης διαβάζει το πίσω μέρος του εικονιδίου που φαίνεται στην οθόνη πχ. Στο play Πίσω έχει ένα txt Που είναι κουμπί Και αυτό διαβάζει όταν υπάρχει! Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ να είστε καλά!!!
 

Posted Fri 27 Nov 20 @ 4:22 pm
Μην συγχέεις την φιλοσοφία και τον κώδικα με τον οποίο δημιουργείται μία ιστοσελίδα, με την φιλοσοφία και τον κώδικα με τον οποίο δημιουργείται ένα πρόγραμμα.

Για παράδειγμα, όντως στον κώδικά ιστοσελίδων, σε κάθε εικόνα ή γραφικό μπορεί να αντιστοιχίζεται ένα (κρυφό) κείμενο - text. Η αντιστοίχηση, βέβαια, εάν και όπου υφίσταται, δεν γίνεται για την φωνητική απόδοση κειμένου, αλλά για άλλους λόγους.
Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει και στο οποιοδήποτε πρόγραμμα. Συνεπώς, η αντιστοίχηση κειμένου σε φωτογραφία ή γραφικό, είτε μπορεί να μην υλοποιείται με τον κλασσικό τρόπο, είτε μπορεί να μην υλοποιείται καθόλου.

Αλλά, ακόμη και εάν υποθέσουμε ότι υλοποιούνταν κάτι τέτοιο στο Virtual Dj, το ερώτημά μου είναι: Πώς θα διαχειριζόσουν πλέον τα κομμάτια στον Browser του Virtual Dj, από την στιγμή κατά την οποία αυτά εμφανίζονται με την μορφή κειμένου μεν, αλλά δεν αποτελούν άμεσο κείμενο του προγράμματος, δε?

Όσον αφορά στην αναφορά σου περί προγραμματιστή, στο ελληνικό forum, στο οποίο και δημοσίευσες το πρόβλημά σου, υπάρχουν ήδη 3 μέλη, τα οποία έχουν άμεση και ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό - προγραμματισμό - υποστήριξη του Virtual Dj από την Atomix. Οπότε, όταν διαβάσουν τη δημοσίευσή σου, θα σου απαντήσουν έγκυρα και επίσημα, κοινώς εκ μέρους της Atomix.
 

Posted Sat 28 Nov 20 @ 6:51 am
Εγώ δε μίλησα για τις ιστοσελίδες Ούτε για Browser, Μίλησα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή! Η Microsoft Έχει εκατοντάδες εφαρμογές που μπορούμε και χρησιμοποιούμε εμείς, δε γνωρίζω γιατί δεν είμαι προγραμματιστής, Απλά το ανέφερα μήπως γίνει κάτι! Αφού υπάρχουν εδώ Που συνεργάζονται και γνωρίζουν Τότε θα περιμένω Και πάλι ευχαριστώ!!!
 

Posted Sat 28 Nov 20 @ 8:51 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Έχει ζητηθεί και στο παρελθόν και το αίτημα είχε προωθηθεί στους Developers. Δυστηχώς όμως υπήρχαν και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, οπότε δεν το βλέπω να πραγματοποιείται.
 

Posted Sun 29 Nov 20 @ 1:51 pm
Καλησπέρα Δεν το ήξερα ότι είχε ξανά ζητηθεί, αλλά από συζητήσεις που έχω κάνει ενδιαφέρει όχι μόνο εμένα αλλά πολλούς και θα ήταν κάτι ευχάριστο για εμάς! Αλλά αφού δε γίνεται δεν πειράζει Να είστε καλά!!!
 

Posted Sun 29 Nov 20 @ 6:18 pm
Όπως σας είπα παραπάνω το πρόγραμμα σας εγώ συγκεκριμένα το αγόρασα για λίγους μήνες για να το δοκιμάσω εκτός τον πρώτο μήνα που δίνεται δωρεάν Μιλάω με Συνδεμένοι κονσόλα φυσικά! Δεν κατάφερα φυσικά κάτι αλλά με βοήθησε άνθρωπος που βλέπει να μου κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις ώστε να μπορώ (άνετα) να το χρησιμοποιώ! Το μόνο που έκανα εγώ μετά ήταν να ανοίγω μόνο το πρόγραμμα στον υπολογιστή Ώστε να Συνδεθεί με την κονσόλα! Το κακό όμως είναι ότι η κονσόλα έχει μόνο οκτώ patch και άμα θέλω να τους αλλάξω φυσικά δεν μπορώ και πρέπει να φωνάξω κάποιον Ένα παράδειγμα σας είπα, Αλλά αν το αναγνωρίζε ο Αναγνώστης οθόνης Δεν θα υπήρχε θέμα! Αλλά όπως είπατε Ότι είχε ξανά ζητηθεί και πιστεύω χρόνια πριν και δεν έχει γίνει κάτι, Και επειδή δεν το βλέπετε και δεν είναι στις προτεραιότητες σας θα μπορούσατε κάλλιστα σε εμάς που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή σας, Να μας δώσετε δωρεάν άδειες Μια που δεν είναι δωρεάν Και όταν κάποια στιγμή το φτιάξετε τότε Δεν το συζητάω να την πληρώσουμε!
 

Posted Sun 06 Dec 20 @ 11:05 am


(Old topics and forums are automatically closed)