Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: facebook live

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

lakis69PRO InfinityMember since 2011
γεια σας... προσπαθω εδω και 3 διαφορετικες μερες να κανω εκμπομπη στο facebook με mac book pro... εχω κανει ολα οτι πρεπει εχω εννοειτε ιντερνετ, ειμαι με τον λογαριασμο μου μεσα στο facebook, κανω αντιγραφει το κλειδι ,το κολλαω στο vdj κτλ... παταω το μπλε κουμπι απο το vdj μου λεει εναρξη εκπομπης,γραφει οτι η εναρξη βιντεο εχει αρχισει ,εχει γινει μπλε αλλα... τιποτα... στο facebook μου λεει Waiting for live video.. περιμενω ως και 10 λεπτα μηπως και αλλα τιποτα... το εχω δοκιμασει πολλες φορες σε καθε φορα , κλεινοντας και ξανα ανοιγοντα αλλα και παλι τιποτα...γιατι?
 

Posted Sat 04 Apr 20 @ 12:12 am
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Εχεις δοκιμασει με youtube, twitch, periscope , για να δεις αν ειναι θεμα facebook μονο ?
 

Posted Sat 04 Apr 20 @ 5:33 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Μετά που έγραψα εδώ..δοκίμασα και στο you tube .... Μου έβγαζε και εκεί εκτός συνδέσεις και ότι θέλει 3 λεπτά για να ξεκινήσει και ότι πρέπει να κατεβάσω μια από κάποιες εφαρμογές που είχε... κατέβασα μια αλλά δεν άνοιγε η εφαρμογή δεν κατάλαβα τι ήθελε.
 

Posted Sat 04 Apr 20 @ 11:59 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Εχτές ξανά δοκίμασα να μπω ... παρατήρησα ότι μόλις πατάω το μπλε κουμπί της μετάδοσης από το vdj ... προσπαθεί να συνδεθεί στο Facebook, βγάζει 3 κύκλους αλλά δεν κάνει σύνδεση... έψαξα τον mac μήπως έχει κάποια ρύθμιση που δεν επιτρέπει αλλά ότι λίγα ήξερα να πειράξω το έκανα αλλά και πάλι δεν μπαίνει. ... με την καμερα του mac κάνω μετάδοση δεν έχει κάποιο θέμα.
 

Posted Sun 05 Apr 20 @ 3:46 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Καμία απάντηση?
 

Posted Tue 07 Apr 20 @ 5:24 pm
Εδώ με το MAC συνδέεται κανονικά σε Facebook, YouTube, Twitch και Interscope που δοκίμασα.

Έχω την τελευταία ενημέρωση του MAC OS X Catalina 10.15.4
 

Posted Tue 07 Apr 20 @ 6:05 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Ο Μακ που προσπαθώ να μπω είναι pro του 2012 με λειτουργικό Yosemite και τον έχω για εφεδρικό και δοκιμές όπως τώρα με την μετάδοση... Μήπως φταίει το λειτουργικό ?
 

Posted Tue 07 Apr 20 @ 7:16 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Κοίτα στα System Preferences ->Security & Privacy->καρτέλα Privacy μήπως χρειάζεται να επιτρέψεις κάτι στο VirtualDJ πχ Camera, Microphone, Screen recording κλπ
 

Posted Thu 09 Apr 20 @ 11:10 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Βρήκα το πρόβλημα μου
..
 

Posted Tue 21 Apr 20 @ 5:48 am
Κοίτα τις ρυθμίσεις ασφάλειας του MAC.
Κάπου δεν έχεις δώσει πρόσβαση στο VirtualDJ και γι αυτό "μπλοκάρει" την χρήση της εισόδου της κονσόλας.
Η χρήση της εισόδου της κονσόλας είναι εκεί για συγκεκριμένους λόγους, όπως για παράδειγμα για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρόφωνο κατά την εκπομπή.
Αν αφαιρέσεις την είσοδο εγγραφής τότε το VirtualDJ εκπέμπει μόνο οτι παίζει το ίδιο ψηφιακά.
 

Posted Tue 21 Apr 20 @ 11:47 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Να διευκρινίσω ότι Όταν προσπαθούσα να κάνω την μετάδοση δεν είχα κοντρολλερ συνδεδεμένο... 2ον .. και στον δεύτερο μου Μακ Όταν προσπάθησα να κάνω ηχογράφηση το πρόγραμμα μου πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα και διέγραψα αυτό για να δουλέψει... σε δυο Μακ για διαφορετικούς λόγους είχα αυτό το θέμα... η φωτογραφία αυτή δεν είναι δική μου είναι από ένα άλλο παιδί που είχε ανεβάσει στην ομάδα του vdj και είχε και Αυτός το ίδιο πρόβλημα με ηχογράφηση.... το διευκρινίζω μήπως δεν είναι θέμα δικό μας αλλά κάποιο από το vdj ?
 

Posted Tue 21 Apr 20 @ 8:25 pm
A) Αν λείπει ο controller κακώς το πρόγραμμα είναι ρυθμισμένο να παίζει με την κάρτα ήχου του controller

B) Όχι, δεν είναι πρόβλημα του VirtualDJ. Είναι "πρόβλημα" του MAC OS όπου πλέον πρέπει να παραχωρήσεις άδεια στο πρόγραμμα για να χρησιμοποιεί πηγές εισόδου.
Μάλιστα για να κάνει τα πράγματα πιο "περίπλοκα" το MAC OS δεν ξεχωρίζει τις εισόδους ούτε ανά συσκευή ούτε ανά τύπο. Την πρώτη φορά που κάποιο πρόγραμμα προσπαθεί να κάνει εγγραφή από πηγή εισόδου σου βγάζει ένα μήνυμα ασφαλείας ρωτώντας αν επιτρέπεις στο πρόγραμμα αυτό να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο.
Αν απαντήσεις όχι ή δεν δώσεις σημασία τότε στην ουσία μπλοκάρεις την χρήση όλων των πηγών εισόδου για αυτό πρόγραμμα.
Και ο μόνος τρόπος να τις ξεμπλοκάρεις είναι να πας στις ρυθμίσεις ασφαλείας του MAC και να επιτρέψεις την χρήση του "μικροφώνου"
 

Posted Tue 21 Apr 20 @ 9:10 pm
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Α οκ ευχαριστώ!
 

Posted Tue 21 Apr 20 @ 10:59 pm


(Old topics and forums are automatically closed)