Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Pioneer ddj rzx

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Χαιρεται σε όλους τι γινεται με το virtual dj και την pioneer ddj rzx ?
 

Posted Sun 02 Sep 18 @ 10:57 am
Η RZX εδώ και μερικές ημέρες υποστηρίζεται επίσημα στην τελευταία έκδοση Early Access του προγράμματος (build 4537)
Θα χρειαστεί όμως να κατεβάσεις ένα skin και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου ώστε να δεις τις οθόνες να δουλεύουν.
Επίσης για τις οθόνες αν έχεις λειτουργικό Windows θα πρέπει να σιγουρευτείς οτι τι VirtualDJ έχει πρόσβαση τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια δίκτυα στο Firewall των Windows
Αντίστοιχα, αν έχεις MAC θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του MAC->Δίκτυα και με την κονσόλα συνδεδεμένη να σιγουρευτείς οτι υπάρχει ενεργή σύνδεση δικτύου μέσω της κάρτας δικτύου της RZX. Αν δεν υπάρχει θα πρέπει να δημιουργήσεις μια νέα σύνδεση δικτύου και να επιλέξεις την RZX σαν network interface.

To manual για την κονσόλα ετοιμάζεται και θα είναι διαθέσιμο on-line εντός της εβδομάδας
 

Posted Mon 03 Sep 18 @ 9:52 am
Μόλις τα έκανα όλα παίζει κομπλέ με μικρά ελαττώματα αν και δεν μ αναγνωρίζει το skin κατι γινεται ισως το φτιαξουν
 

Posted Thu 06 Sep 18 @ 7:47 am
Στις οθόνες τι βλέπεις;

Αν βλέπεις ένα μήνυμα "MIDI OPERATION" τότε στο MAC σου άνοιξε τις ρυθμίσεις και άνοιξε το applet με τις ρυθμίσεις δικτύου.
Στις συνδέσεις δικτύου θα πρέπει να υπάρχει και μία σύνδεση με την DDJ-RZX σαν κάρτα δικτύου. Αν δεν υπάρχει, πάτα το σταυρό κάτω αριστερά να προσθέσεις μια σύνδεση δικτύου, επέλεξε την DDJ-RZX σαν κάρτα δικτύου, άσε όλες τις άλλες ρυθμίσεις απείραχτες και τελείωσε τον οδηγό. Αν στο τέλος έχεις προσθέσει επιτυχώς τη σύνδεση δικτύου οι οθόνες θα ξεκινήσουν αυτόματα.
Αν στις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχει σύνδεση με την DDJ-RZX σαν κάρτα δικτύου τότε από τις ρυθμίσεις του MAC δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall ή να επιτρέψεις ΠΛΗΡΗ πρόσβαση σε ΟΛΑ τα δίκτυα στο VirtualDJ.

Αν βλέπεις ένα logo του VirtualDJ τότε το skin δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Το skin πρέπει να βρίσκεται σε μορφή zip μέσα στο φάκελο Documents/VirtualDJ/Skins
Το skin ΔΕΝ το επιλέγεις σαν skin του VirtualDJ. Απλά το αφήνεις σ' αυτό το φάκελο.

Υ.Γ.: Ο προγραμματιστής της συγκεκριμένης κονσόλας για να δουλέψει με το VirtualDJ είμαι εγώ. Οπότε οτι πρόβλημα έχεις καλό είναι να το αναφέρεις εδώ για να το λύσουμε.
 

Posted Thu 06 Sep 18 @ 8:11 am


(Old topics and forums are automatically closed)