Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: ΜΕΤΑΦΟΡΑ PLAYLIST ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

STELVASControlleristMember since 2017
θα ηθελα να μαθω αν γινεται να μεταφερω τις playlist που εχω φτιαξει στο vdj απο το laptop σε σκληρο (εννοειται με τα tags και cue που εχω αποθηκευσει)
τον οποιο να συνδεω σε αλλο laptop (αλλο vdj) και να παιζω κανονικα.Ευχαριστω.
 

Posted Sat 12 May 18 @ 11:15 am
Τα μπερδεύεις…

1. Οποιαδήποτε πληροφορία αφορά σε ένα αρχείο ήχου (tags, cues, κ.τ.λ.), “αποθηκεύεται” στην βάση δεδομένων (database.xml) του VDj.

2. Εφόσον όλα τα μουσικά σου αρχεία βρίσκονται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή έχουν μεταφερθεί (μέσω VDj) σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, τότε αυτόματα έχει δημιουργηθεί μία βάση δεδομένων στο root αυτού του δίσκου.

3. Playlists, History, Folders, Skins, κ.τ.λ. βρίσκονται εντός του φακέλου “Τα έγγραφά μου” -> “VirtualDJ”.

Για να κάνεις αυτό που αναφέρεις, πέραν του να συνδέσεις - χρησιμοποιήσεις τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, θα πρέπει να αντιγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλου Playlist σου εντός του αντίστοιχου φακέλου Playlist στο άλλο laptop (το αυτό και εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου History, Folders, Skins, κ.τ.λ.).

Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, συνεπάγεται ότι ανοίγοντας το VDj (στο άλλο laptop) θα βλέπεις και τα δικά σου Playlists και αυτά που προϋπήρχαν, κοινώς ψιλοχαμούλης…
 

Posted Sat 12 May 18 @ 4:39 pm
Υπάρχει και η επιλογή με δεξί κλικ πάνω στην playlist και "Εξαγωγή"
Έτσι το VirtualDJ θα αντιγράψει τα αρχεία της playlist σε ένα φάκελο, θα αντιγράψει την playlist στον ίδιο φάκελο και ταυτόχρονα θα ενημερώσει τη βάση δεδομένων του μέσου στο οποίο κάνεις την εξαγωγή...
 

Posted Sat 12 May 18 @ 6:31 pm


(Old topics and forums are automatically closed)