Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Virtual dj και 2 djs

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Το μαγαζι που θα ξεκινησω φετος, εχει σταθερο υπολογιστη και το virtual dj κανονικα πληρωμενο.
Αρα γλιτωνω να μεταφερω καθε φορα τον δικο μου.
Ο ιδιοκτητης ομως τις ημερες που δεν θα ειμαι εγω, θα παιζει εκεινος, με μια μικρη δικια του κονσολιτσα και λιστες δικες του απο τον εσωτερικο σκληρο του.
Εγω τωρα θελω να κουμπωσω την δικια μου κονσολα, τον δικο κου εξωτερικο σκληρο και τις δικες μου λιστες ( δουλευω με virtual folders).
Οταν θα ξαναπαιξει εκεινος ομως πως γινεται να μην βλεπει ΚΑΙ τα δικα μου virtual folders?
Δεν ξερω τι παιζει με την version 8, αλλα με παλαιοτερη version οι δικες μου λιστες φαινονταν ασχετα αν ο εξωτερικος σκληρος μου δεν ηταν συνδεμενος.
Υπαρχει η δυνατοτητα user 1 - user 2 οποτε να εχει και τις διαφορετικες του ρυθμισεις ο καθενας?
 

Posted Fri 08 Sep 17 @ 10:32 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Επειδή δεν είναι μόνο αυτά που προανέφερες (για την ακρίβεια αυτά αποθηκεύονται στους σκληρούς που είναι τα τραγούδια σου - άρα στον εξωτερικό), αλλά και άλλα όπως ρυθμίσεις, skin, playlists, history κλπ , θα σου προτεινα να κάνεις το εξής...
- Να έχεις 2 φακέλους Documents/VirtualDJ, έναν πχ Documents/VirtualDJGiorgos και έναν Documents/VirtualDJGiannis.(στην αρχή θα είναι πανομοιότυποι).
- Πριν τρέξεις το VirtualDJ, μετονόμασε τον ένα από τους 2 σε /VirtualDJ
- Εδώ μπορείς να κάνεις copy/paste φακέλους/αρχεία από τον προσωπικό σου υπολογιστή στον φάκελο /VirtualDJ όπως το history, playlists, skins, mapping klp.
- άνοιξε το πρόγραμμα.
- Άλλαξε τις ρυθμίσεις που θέλεις, διάλεξε το skin, κλπ.
- Οταν ξέρεις ότι την επόμενη φορά θα παίξει κάποιος άλλος, κλεισε το VirtualDJ, μετονόμασέ τον φάκελο σου πχ σε /VirtualDJGiannis και μετά μετονόμασε τον /VirtualDJGiorgos σε /VirtualDJ (για τον επόμενο)
Όταν θα ξαναπάς, κάνε το αντίστροφο (μόνο για το τελευταίο βήμα).

 

Posted Sat 09 Sep 17 @ 5:20 am
Ουαο!! Πολυ εξυπνο αυτο που προτεινες! Ευχαριστω!!

Παντος ανεξαρτητα απο τις αλλες ρθμισεις που ειναι στο documents/virtualdj, αν π.χ. δεν κανω το κολπακι που προανεφερες, σχετικα με τα virtual folders στο 8, θα μεινουν στην οθονη, και ας μην ειναι συνδεμενος ο σκληρος που περιεχει τα αντιστοιχα κομματια?

Υ.γ.: καταλαβαινεις οτι δεν θελω να βλεπει κανενας αλλος (σχετικος η' μη) τις λιστες μου, την ταξινομηση μου...ειναι ολη μου η δουλεια εκει ;)
 

Posted Sat 09 Sep 17 @ 9:09 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Οχι, αν ο δίσκος σου δεν είναι συνδεδεμένος δεν θα βλέπουν οι άλλοι τις λίστες σου (Virtual Folders klp)
Θα βλεπουν όμως το History, τι έχεις παίξει (το οποίο και αποθηκεύεται στον C), χωρίς βέβαια να μπορούν να φορτώνουν τα ίδια τραγούδια, αφού ο σκληρός δεν θα είναι συνδεδεμένος.
 

Posted Sun 10 Sep 17 @ 9:04 am
Κατανοητο !!!
Απλα στο ρωτησα γιατι νομιζω οτι η' στην v7 η' στην v6 τα virtual folders φαινονταν και χωρις να ειναι συνδεμενος ο σκληρος.
Ευχαριστω
 

Posted Sun 10 Sep 17 @ 4:45 pm
djdadPRO InfinityDevelopment ManagerMember since 2005
Ισχύει και στην 8, αλλά μόνο στην περίπτωση που τα Virtual Folders περιέχουν και τραγούδια από τον C. Αν περιέχουν μόνο από τον εξωτερικό δεν εμφανίζονται αν ο εξωτερικος δεν είναι συνδεδεμένος
 

Posted Sun 10 Sep 17 @ 4:55 pm


(Old topics and forums are automatically closed)