Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: Lekker vragen mag!

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Uhm ja is er een mogelijkheid de broadcast op een andere site te zetten (heb nu al tijdje de broadcast aan en heb eigen site waar ik hem graag op zou willen hebben)
 

Posted Thu 17 Nov 16 @ 11:36 pm
Dennis,
alles kan maar of het wijs is...
Ff technisch: je stream wordt nu waarschijnlijk naar een broadcastserver gestuurd. Die servers bestaan omdat die voldoende bandbreedte hebben om de bandbreedte van je stream vermenigvuldigd met het aantal luisteraars te kunnen versturen. De hoster van je website heeft dat naar alle waarschijnlijkheid niet. De kans dat de luisteraars via je website met een stotterende stream te maken krijgen is vrij groot, zeker als je een groot publiek hebt / krijgt. Voor de duidelijkheid: internetradio is niet zoals de gewone radio, waarbij iedereen het signaal uit de lucht kan plukken en beluisteren. Bij internetradio wordt voor elke luisteraar een aparte verbinding gemaakt.

Je kunt beter een link op je site zetten waar luisteraars op kunnen klikken om je stream te beluisteren. Dan lijkt het in ieder geval alsof de stream van je site af komt ;)
Overigens zal de hoster van je site je meer informatie kunnen geven. Die zou ik eerst eens mailen.
 

Posted Sat 19 Nov 16 @ 9:38 am


(Old topics and forums are automatically closed)