Quick Sign In:  

Forum: Dutch Forum

Topic: ik kan mijn dj controler niet geconnect krijgen

This topic is old and might contain outdated or incorrect information.

Hallo iedereen ik heb een dj-controler DDJ-SB . Ik heb alleen een klein probleempje. Ik heb de drivers en cage geinstalleerd alleen ik kan mijn dj controller niet connecten de lichten werken wel en ik kan hem tussen mijn afspeelaparaten vinden maar als ik hem in het programma probeer te gebruiken werkt het niet alsjeblieft help me zo snel mogelijk.
 

Posted Mon 16 Mar 15 @ 2:23 pm
Volgens je profiel heb je een Home Free-versie van VDJ. Die ondersteunt je controller voor maximaal 10 minuten per sessie. Je controller is geleverd met Serato dus er is geen LE-versie beschikbaar. Wil je met VDJ werken dan heb je 3 opties:
- Virtual DJ Subscriber: Je neemt een abonnement op het gebruik van VDJ. Je hebt dan VDJ Pro met dezelfde mogelijkheden als Infinity maar je betaalt maandelijks $19,-. Stop je het abonnement dan wordt VDJ weer een Home Free-versie
- Virtual DJ Plus Controller: Vrijwel identiek aan Infinity, maar alleen bruikbaar op de controller waar je deze versie voor hebt gekocht. Voordeel is dat dit een stuk voordeliger is dan Infinity, nadeel is dat als je een nieuwe controller koopt, je ook een nieuwe VDJ Controller licentie dient aan te schaffen.
- Virtual DJ Pro Infinity: De volledige versie. Ondersteunt vrijwel elke controller, vrije downloads uit de Downloadsectie, lifetime upgrades / updates, enz.

Zie voor meer info ook http://www.virtualdj.com/buy/index.html

Voor de instellingen van je controller zie ook http://www.virtualdj.com/wiki/DDJ-SB.html Je moet echter een geregistreerd Pro-gebruiker zijn omd e mapper te kunnen downloaden.
 

Posted Tue 17 Mar 15 @ 4:56 am


(Old topics and forums are automatically closed)