Γιατί ο σωστός ο DJ παίζει μόνο επιτυχίες
http://www.youtube.com/watch?v=GH_KR5TTZlU
Skip στο 5:00
http://www.youtube.com/watch?v=GH_KR5TTZlU
Skip στο 5:00
Posted Thu 11 Jul 13 @ 1:56 pm
Το αν είναι συκιά ή όχι δεν τον κάνει καλό η κακό dj και νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν από εμάς
Posted Fri 12 Jul 13 @ 10:00 am
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: Δεν ήταν ο σκοπός μου να θίξω αυτό το ζήτημα αλλά η νοοτροπία του "παίζω μόνο επιτυχίες" στο κρεβάτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.
π.χ. Nicolas Jar. Πολλά κομμάτια του θα μπορούσαν να παίξουν πολύ εύκολα σε ένα μαγαζί. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAINSTREAM ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ παρά του ότι είναι πολλύ μεγάλες επιτυχίες και παίζουν παντού (διαφημήσεις, μουσικά χαλιά κλπ) και κατα συνέπεια δεν ακούς Nicola Jar σχεδόν πουθενά!
π.χ. Nicolas Jar. Πολλά κομμάτια του θα μπορούσαν να παίξουν πολύ εύκολα σε ένα μαγαζί. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MAINSTREAM ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ παρά του ότι είναι πολλύ μεγάλες επιτυχίες και παίζουν παντού (διαφημήσεις, μουσικά χαλιά κλπ) και κατα συνέπεια δεν ακούς Nicola Jar σχεδόν πουθενά!
Posted Fri 12 Jul 13 @ 11:37 am
Δεν έκανα κάποια συσχέτιση σχετικά με τη δουλειά του, χαβαλέ έκανα απλά.
Καλύτερα να σβηστεί το ποστ γιατί σε 2η ανάγνωση διαπίστωσα πως δέν είναι σωστό να θίγεις με τέτοιο ρατσιστικό τρόπο οποιονδήποτε.
[ok] moderated
Άσχετο.
Το lenovo μου έχει αριστερά μία θύρα usb και μία esata/usb combo port.
Ως τώρα είχα τη κάρτα ήχου μου, τον εξωτερικό δίσκο και το ασύρματο ποντίκι σε ένα powered usb hub.
Θα ήταν καλύτερο να έχω την κάρτα ήχου μόνη της στην θύρα usb και το hubακι στο esata/usb?
Θα λειτουργεί κανονικά το hub εκεί?
Καλύτερα να σβηστεί το ποστ γιατί σε 2η ανάγνωση διαπίστωσα πως δέν είναι σωστό να θίγεις με τέτοιο ρατσιστικό τρόπο οποιονδήποτε.
[ok] moderated
Άσχετο.
Ως τώρα είχα τη κάρτα ήχου μου, τον εξωτερικό δίσκο και το ασύρματο ποντίκι σε ένα powered usb hub.
Θα ήταν καλύτερο να έχω την κάρτα ήχου μόνη της στην θύρα usb και το hubακι στο esata/usb?
Posted Fri 12 Jul 13 @ 12:03 pm
Achileas7 wrote :
η νοοτροπία του "παίζω μόνο επιτυχίες"
Ok Achileas, ego katalaba ti theleis na pei ka thelo na po ti gnomi mou fonaxta....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ "ΣΙΧΑΜΕΝΗ" ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ"
Είναι εντελώς ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ αυτό αν αγαπάς τη μουσική και σέβεσαι αυτό που κάνεις είτε σαν dj, είτε σαν ακροατής.
Τι θα πει "μόνο επιτυχίες" ? σαν να λέμε 'έχω δυό παιδιά και ένα κορίτσι...',
Από τότε που το υιοθετήσαν αυτό σαν σλόγκαν κάποιοι mainstream και το διαφημίζουν σαν να ειναι κατι καλό χάλασε και η μουσική.
Προσωπικά αν ακούσω τέτοιο σποτ σε σταθμό, αλλάζω σταθμό η το κλείνω αμέσως.
Μέχρι να γίνουμε πολλοί που το κάνουν αυτό μήπως το καταλάβουν και αλλάξουν, όπως τον καιρό που ψάχναμε και παίζαμε μουσική και όχι μια λίστα με επιτυχίες, την ίδια που έχει και ο διπλανός.
Posted Fri 12 Jul 13 @ 12:08 pm
Συζητηση γυναικων..
-βγηκα εχθες με εναν τυπο.
. -αληθεια??και??
-ηταν πολυ ευγενικος κ ωραιος.. ...
-ουαου!!και για πες..
-με πηγε σ ενα υπεροχο μαγαζι κ φαγαμε..
-ναι?και για πες,για πες...
-μετα πηγαμε για ποτο και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... (2ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-ΚΑΙ καταληξαμε στο σπιτι του που καναμε..
-τι κανατε??πεσ τα μου ολααααα!!
! -και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!! (4ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-Περασαμε τελεια!!!!
-μπραβοοοο... ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ..
-Βγηκα με μια εχθες..
-την γ@μησες??
-ναι..
-ωραιος..
-βγηκα εχθες με εναν τυπο.
. -αληθεια??και??
-ηταν πολυ ευγενικος κ ωραιος.. ...
-ουαου!!και για πες..
-με πηγε σ ενα υπεροχο μαγαζι κ φαγαμε..
-ναι?και για πες,για πες...
-μετα πηγαμε για ποτο και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... (2ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-ΚΑΙ καταληξαμε στο σπιτι του που καναμε..
-τι κανατε??πεσ τα μου ολααααα!!
! -και ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!!! (4ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ)
-Περασαμε τελεια!!!!
-μπραβοοοο... ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΔΡΩΝ..
-Βγηκα με μια εχθες..
-την γ@μησες??
-ναι..
-ωραιος..
Posted Fri 12 Jul 13 @ 1:12 pm
"Oraios" Aledjo, alla exo paratirisei oti exeis tin tasi na allazeis to thema kathe fora pou tyxainei na mpenei sto trapezi kati sovaro opos to syndromo "mono epityxies" pou sizitame pio pano..
Tyxaio ? Isos !
Den tha po oti to kaneis kai epitides.
Tyxaio ? Isos !
Den tha po oti to kaneis kai epitides.
Posted Fri 12 Jul 13 @ 2:05 pm
to exoume xiliosyzitisei to thema.... de bgainei pouthena
Posted Fri 12 Jul 13 @ 2:54 pm
Empeistatwmenes apantiseis panw sto erwtima mou?
Posted Fri 12 Jul 13 @ 9:17 pm
erotisii..ena traggoudi pou lleei ''Loovee youu..Loovee youu" mono afto kserw :P antras tragoudaei..slow enai..k einai k kapos kalokairino..k
thnx :P
thnx :P
Posted Sat 13 Jul 13 @ 9:28 am
snik3 wrote :
karta hxou PANTA apeutheias se usb 2.0, pote se hub ektos apo an h exeis mono usb 3.0 thyres kai auto me dokimi. !
Posted Sat 13 Jul 13 @ 3:00 pm
to hub tha doulevei swsta stin esata/usb combo omws?
Posted Sun 14 Jul 13 @ 6:24 am
den hksera pos yparxei "esata/usb combo" alla profanos einai mia ybridiki thyra.
An tou syndeseis usb kalodio leitourgei san usb kai an tou syndeseis e-sata leitourgei san e-sata.
Den blepo pou einai to problima.
An tou syndeseis usb kalodio leitourgei san usb kai an tou syndeseis e-sata leitourgei san e-sata.
Den blepo pou einai to problima.
Posted Sun 14 Jul 13 @ 8:02 am
@achilleas7 κατάλαβα τι εννοούσες στο δικό σου post στον φίλο snik3 πήγαινε το δικό μου αλλά και αυτός κατάλαβε οτι εκφράστηκε λάθος προσπαθώντας να κάνει χαβαλέ, οπότε όλα οκ. Τώρα στο θέμα "μόνο επιτυχίες" θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες και θα συμπληρώσω οτι αυτός που παίζει μόνο επιτυχίες είναι περισσότερο "juke box" και λιγότερο dj. Εμένα προσωπικά το καλύτερο μου είναι όταν έρχονται να με ρωτήσουν για τραγούδι, που βρήκα έξω από playlist και charts, μου άρεσε το έπαιξα και άρεσε. Όταν κρατάνε στο χέρι και το κινητό με το shazam που δεν τους το βρήκε, ακόμα καλύτερα.. :)
Posted Sun 14 Jul 13 @ 9:07 am
Καλησπερα παιδια, εχω εναν ενισχυτη 2,5Kw και ειναι ασηκωτος, πανω απο 50kg... Εχει κανεις να προτεινει καποια ιδιοκατασκευη για τη μεταφορα του οικονομικη και να χωραει στο αυτοκινητο? Εννοειται παντα με ροδες ετσι ; )
Ειδα στο ebay αυτο αλλα μου φαινετε πολυ ακριβο και δεν εχει και χερουλι
http://www.ebay.com/itm/Road-Ready-RRW-AD-Caster-Platform-Cart-3-5in-Whl-Case-Part-New/380673168375?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D9068165648046143653%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D380673168375%26
Ειδα στο ebay αυτο αλλα μου φαινετε πολυ ακριβο και δεν εχει και χερουλι
http://www.ebay.com/itm/Road-Ready-RRW-AD-Caster-Platform-Cart-3-5in-Whl-Case-Part-New/380673168375?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D9068165648046143653%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D380673168375%26
Posted Sun 14 Jul 13 @ 9:34 am
72+71e ta metaforika..poli dn paei?? :/
Posted Sun 14 Jul 13 @ 9:41 am
dimitris236 wrote :
72+71e ta metaforika..poli dn paei?? :/
Αυτο ακριβως ειπα κι εγω....
Posted Sun 14 Jul 13 @ 9:43 am
to den tairizete su lew opos to kanane sta vma...den einai...gia ton..mpiiiiiiiiiiiiiipp telios?? to xalasaneee PAAAARAAA polii to kommati.. :/
Posted Mon 15 Jul 13 @ 1:40 pm
Γιατί ο σωστός ο DJ έχει ακουστικά Superdry
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152084142137738&set=a.10152084141037738.1073743219.14171252737&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152084142137738&set=a.10152084141037738.1073743219.14171252737&type=3&theater
Posted Mon 15 Jul 13 @ 6:11 pm
skopevwna agorasw enann ssd 120gb gia to leitourgiko k ta dj softwares, i mousiki panta se ekswteriko
pws mporw na parw to twrino mou systima opws einai stimeno k na kanw clone ston ssd?dn thelw na ksanampw se diadikasies optimizing k tweaking
pws mporw na parw to twrino mou systima opws einai stimeno k na kanw clone ston ssd?dn thelw na ksanampw se diadikasies optimizing k tweaking
Posted Wed 17 Jul 13 @ 7:17 pm